GNTM 3 spoiler: Ποιος παίρνει σειρά για να αποχωρήσει;
Reality TV

GNTM 3 spoiler: Ποιος παίρνει σειρά για να αποχωρήσει;

GNTM 3 spoiler: Ποιος παίρνει σειρά για να αποχωρήσει;

Έχουμε το όνομα!

Η δοκιμασία Tiger and Dragon έφερε ανακατατάξεις στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM. Όχι όμως τόσες όσες η είσοδος των 4 νέων παικτών που πρώτο το Znews σας είχε αναφέρει ποιοι θα είναι.

Το φαβορί Ηρακλής ξαναμπήκε στο παιχνίδι όπως και η Παρασκευή αλλά και ο Εμάνουελ και η Ξένια και τάραξαν τις ισορροπίες.

Η Λία μοίρασε ντισαβαντάζ σύμφωνα με τη δική της λογική που φαίνεται ότι ήταν σωστή. Έβαλε τον Σήφη με τον Αντρέα και κατάφερε να διώξει έναν παίκτη ακόμα από το campaign room.

Στο αποψινό επεισόδιο δεν έρχεται μια οποιαδήποτε δοκιμασία αλλά μία με εσώρουχα και πολλά ονόματα του Star είναι καλεσμένα να κάνουν «σπάσιμο» στους παίκτες για να τους αποσπάσουν την προσοχή από τη φωτογράφιση.

Ανάμεσά τους ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος από το Shopping Star, ο Κώστας Στεφανής, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον Τροχό της τύχης αλλά και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο νικητής του MasterChef 4.

Ποιος παίκτης ή παίκτρια δεν θα τα καταφέρει; Παρόλο που μιλάμε για εσώρουχα και ο νους πηγαίνει ίσως στην Παρασκευή που έχει ένα θέμα συστολής, δεν είναι εκείνη που θα δυσκολευτεί. Και αυτό διότι η επόμενη που θα αποχωρήσει στην αποψινή δοκιμασία θα είναι η Μαρινέλα.