GNTM – Spoiler: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που ξαναμπαίνουν στο ριάλιτι
Reality TV

GNTM – Spoiler: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που ξαναμπαίνουν στο ριάλιτι

GNTM – Spoiler: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που ξαναμπαίνουν στο ριάλιτι

Και θα κάνουν άνω κάτω τους 8 που έχουν απομείνει!

Νέα δεδομένα θα φέρει στο σπίτι του GNTM και στην εξέλιξη του ριάλιτι η επανείσοδος 4 παικτών που είχαν αποχωρήσει στα προηγούμενα επεισόδια.

Όπως είχε γίνει και στο περσινό ριάλιτι, έτσι και φέτος, 4 διαγωνιζόμενοι που αποχώρησαν ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι και σίγουρα κάποιοι θα ταραχτούν στο σπίτι του GNTM.

Οι φετινοί παίκτες είναι σίγουρα πιο υποψιασμένοι, έχοντας δει τον δεύτερο κύκλο του GNTM, και περιμένουν μια τέτοια εξέλιξη, δεν μπορούν όμως να μαντέψουν ποια παιδιά θα είναι αυτά που θα ξαναπεράσουν την πόρτα του σπιτιού και θα διεκδικήσουν ακόμα και ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό και τον τελικό.

Αυτή τη στιγμή οι παίκτες είναι 8: Αντρέας, Αιμιλιάνο, Δημοσθένης, Μαρινέλα, Σήφης, Μαριαγάπη και Έντουαρντ.

Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου οι παίκτες ενθουσιάζονται αρχικά στην προοπτική ότι θα μπουν παλιοί, η χαρά όμως φεύγει όταν ακούν ότι είναι 4 τα άτομα.

Και ποια θα είναι αυτά; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο παιχνίδι ξαναμπαίνουν η Ξένια, ο Εμάνουελ, ο Ηρακλής και η Παρασκευή.

Η Ξένια ήταν από τις παίκτριες που έφυγε πολύ νωρίς ενώ και η Παρασκευή ήταν από τα κορίτσια που θεωρούνταν φαβορί, όπως και ο Ηρακλής.

Ήδη, όπως έχετε διαβάσει στο blog του Νίκου Γεωργιάδη για τον τελικό του GNTM, το ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού μένει εκτός τριάδας και παίρνει τη θέση του άτομο που έχουμε ήδη δει να αποχωρεί. Το συγκεκριμένο άτομο θα είναι ανάμεσα σε αυτά που επιστρέφουν στο επεισόδιο της Δευτέρας και «εξολοθρεύει» κυριολεκτικά παίκτες που είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις.