GNTM: Ο σύντροφος της Λίας «σπάει» τη σιωπή του για το φλερτ της με τον Ανδρέα
Reality TV

GNTM: Ο σύντροφος της Λίας «σπάει» τη σιωπή του για το φλερτ της με τον Ανδρέα

GNTM: Ο σύντροφος της Λίας «σπάει» τη σιωπή του για το φλερτ της με τον Ανδρέα

Τι αποκάλυψε για την κοπέλα του στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ένα από τα ζευγάρια του φετινού GNTM είναι η Λία με τον Ανδρέα. Οι δυο παίκτες φαίνεται να έχουν έρθει κοντά μέσα στο παιχνίδι και όπως είχε αποκαλύψει και η εκπομπή «Ευτυχείτε» έχει αναπτυχθεί ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους. Τι αποκαλύπτει όμως, ο σύντροφος της Λίας για το φλερτ με τον συμπαίκτη της στο παιχνίδι;

«Ο κόσμος επηρεάζεται από το μοντάζ και για να πουλήσουν ανεβάζουν αυτό που θέλουν. Η Λία έχει φωτογραφίες και ρούχα δικά μου μέσα στο σπίτι, απλώς το λένε αυτό για να πουλήσουν. Δεν με ενόχλησαν οι φήμες για σχέση μέσα στο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Και συμπλήρωσε: «Τα αντιμετωπίζω με μια στωικότητα, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν είναι αυτό. Εγώ ξέρω τι άνθρωπο έχω δίπλα μου και δεν με ενοχλεί το τι θα πουν. Είμαστε περήφανοι για ό,τι έχει καταφέρει κι αυτά που προβάλει προς τα έξω. Είμαστε δυο χρόνια μαζί».

Μόλις, όμως, ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις του συντρόφου της Λίας, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε πως μέσα στο σπίτι του GNTM έχουμε φθάσει στους 6 και ο ένας από τους δυο παίκτες (ο Ανδρέας ή η  Λία) έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Αυτό που έχω μάθει δεν είναι φλερτ, αλλά πολύ έντονο αυτό που συμβαίνει»., είπε ο Νίκος Γεωργιάδης και συμπλήρωσε για τον σύντροφο της Λίας: «Μπορεί η Λία να έχει βγει και να την έχει συγχωρήσει ή μπορεί να δει πράγματα που δεν ξέρει στα επόμενα επεισόδια».

https://streamable.com/osudqp