House of Fame: Απευθείας σύνδεση με Καλομοίρα – Οι συμβουλές και οι σκέψεις για συμμετοχή στη Eurovision
Reality TV

House of Fame: Απευθείας σύνδεση με Καλομοίρα – Οι συμβουλές και οι σκέψεις για συμμετοχή στη Eurovision

House of Fame: Απευθείας σύνδεση με Καλομοίρα – Οι συμβουλές και οι σκέψεις για συμμετοχή στη Eurovision

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για την τραγουδίστρια η οποία έφερε άλλον αέρα με το μπρίο και τη θετική της ενέργεια στην ακαδημία

Μια έκπληξη είχε ο διευθυντής του House of Fame, Πάνος Μεταξόπουλος, για τους σπουδαστές του, καθώς καλεσμένος της εβδομάδας ήταν η Καλομοίρα που εμφανίστηκε μέσω skype στην αίθουσα των μαθημάτων.

Η Μαριάννα θα τραγουδήσει στο live της Παρασκευής το Secret Combination, με το οποίο η Καλομοίρα συμμετείχε στη Eurovision και η δεύτερη την άκουσε και μοίρασε συμβουλές σε όλους τους σπουδαστές.

Πρώτα από όλα όμως, η Καλομοίρα μίλησε συγκινημένη στον Πάνο Μεταξόπουλο. «Θέλω να πω ότι σε βλέπω και θέλω να βάλω τα κλάματα. Μου θυμίζεις τόσα πολλά, πέρασα τόσο υπέροχα, σε έχω επιθυμήσει και εύχομαι να είσαι πολύ καλά», του είπε με εκείνον να απαντά:

«Σε αγαπούσα δύο φορές γιατί ήσουν δύο φορές Ελληνίδα, είχες μέσα σου την ωραία Ελλάδα. Είσαι τόσο δοτική και καταπληκτική».

Η τραγουδίστρια που ζει στην Αμερική με τον σύζυγο και τα τρία της παιδιά, μίλησε στους σπουδαστές για την εμπειρία της στη Eurovision: «Ήταν έντονη, ήθελε προπόνηση, να ξέρεις το κομμάτι σαν να παίρνεις ανάσα, χωρίς να χρειαστεί να σκέφτεσαι. Θέλει προπόνηση και στο μυαλό, να σκέφτεσαι τον στόχο, να μην παρασύρεσαι με παρασκήνια. Η ενέργειά σου πρέπει να είναι κλειστή και να την κρατάς για τη σκηνή».

Μάλιστα, θέλησε να τους συμβουλεύσει και για την παραμονή τους στον διαγωνισμό: «Σας καταλαβαίνω. Εμάς το δικό μας σόου ήταν live οπότε αυτό που θα άλλαζα ήταν ότι θα ήθελα να το ζούσα πιο πολύ, να μην με έτρωγε το άγχος. Ξέρω έχετε αγωνία και ανασφάλειες γιατί σας κοιτάνε όλοι, κάνουν συνέχεια κριτικές, αλλά να έχετε ανοιχτό μυαλό. Εσείς ξέρετε μέσα σας τι πρέπει να κάνετε. Το θέμα είναι να κάνεις τον άλλον να αισθανθεί κάτι».

Σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε ξανά στη Eurovision απάντησε: «Το έχω σκεφτεί σοβαρά. Μου λένε όλοι γιατί σταμάτησα και έφυγα, ήθελα να κάνω οικογένεια. Δούλευα τόσο πολύ και δεν σταμάταγα αλλά έπρεπε να σταματήσω για το μυαλό μου και την ψυχή μου. Αν υπήρχε ένα πολύ καλό τραγούδι μπορεί και να πήγαινα ξανά».

https://streamable.com/qu0o13

Η Κόννη θέλησε να μάθει πως η ίδια διαχειριζόταν τα λάθη της επί σκηνής. «Μια φορά ήμουν στη σκηνή και έχασα το ξεκίνημα του τραγουδιού, επειδή είχα συγκεντρωθεί πολύ στην κάμερα. Αλλά δεν το έδειξα. Συνέχισα και μπήκα στο επόμενο. Αυτά γίνονται, ο κόσμος μπορεί να μην το έχει πιάσει ότι έκανες λάθος. Ακόμα κι αν σε πείραξε, προχώρα. Ακόμα κι αν πέσεις θα σηκωθείς σαν κυρία και θα συνεχίσεις», της απάντησε.

https://streamable.com/je6qs9