House of Fame: Καταρρακωμένη η Μαριάννα – Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Στέφανο;
Reality TV

House of Fame: Καταρρακωμένη η Μαριάννα – Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Στέφανο;

House of Fame: Καταρρακωμένη η Μαριάννα – Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Στέφανο;

Κλάματα στην ακαδημία μουσικής

Εκτός από μπόλικο τραγούδι, στο House of Fame έχει αναπτυχθεί από τις αρχές του διαγωνισμού και ένας μεγάλος έρωτας, αυτός ανάμεσα στη Μαριάννα και τον Στέφανο.

Τα δύο νεαρά παιδιά ένιωσαν τα ίδια συναισθήματα όταν γνωρίστηκαν και από τότε διατηρούν δεσμό, με τη Μαριάννα να δείχνει αρκετά ερωτευμένη με το αγόρι της.

Ωστόσο οι παρεξηγήσεις δεν λείπουν στο σπίτι και μπορεί ο Στέφανος να την έχει υπερασπιστεί αρκετές φορές και να μην της έχει δώσει δικαιώματα, εκείνη ενοχλείται από κινήσεις συμπαικτριών της.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο των κοριτσιών, ο Στέφανος ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι της Βένιας και η Βένια του χάιδευε την πλάτη. Η Μαριάννα έμεινε βλέποντας το τρυφερό χάδι της συμπαίκτριάς της στο αγόρι της και αποχώρησε ιδιαίτερα φορτισμένη.

«Η Βένια δεν σκέφτεται ότι μπορεί να με στεναχωρήσει. Μπορεί κάποιος να το κάνει χιουμοριστικά αλλά δεν είναι όλα χιούμορ όταν ο άλλος έχει συναισθήματα. Δεν είναι ωραίο κάποιες φορές κάποιος να παίρνει στην πλάκα κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Θα της έκανα συζήτηση, το θέμα είναι ότι η Βένια δεν θα καταλάβει μια τέτοια συζήτηση. Δεν είναι τόσο δεκτική, νιώθω ότι και να της μιλήσω θα είναι ανούσιο. Σαν κοπέλα προς κοπέλα πρέπει να σέβεσαι, είναι αρχές. Δεν καταλαβαίνω αν το κάνει εσκεμμένα».

https://streamable.com/2oapgh

Η αλήθεια είναι ότι Βένια και Στέφανος έχουν έρθει πιο κοντά σαν παρέα και μάλιστα μαζί με τους υπόλοιπους έπαιξαν και μαξιλαροπόλεμο με τις αγκαλιές και τα πειράγματα να μη λείπουν.

«Είναι σαν να το κάνει επίτηδες αλλά να το κάνει χιουμοριστικά», είπε μεταξύ άλλων η Μαριάννα.

https://streamable.com/u6e0ps

Η Βένια, σύμφωνα με τη Μαριάννα ξεπερνάει τα όρια κάποιες φορές και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε από την πρόβα του Στέφανου, καθώς οι συμπαίκτριά της δεν ξεκόλλαγε από δίπλα του.

Η Μαριάννα ξέσπασε σε λυγμούς μόνη της. «Για ένα τόσο λεπτό ζήτημα θα προτιμούσα να επικοινωνήσω με τον Στέφανο, γιατί η Βένια δεν είναι τόσο δεκτική».

Ο Στέφανος βγήκε από την αίθουσα για να την καθησυχάσει και έβαλε τα γέλια λέγοντας της ότι θα πέσει στην πισίνα με αυτά που ακούει. «Δεν σου έχω πει ότι τι βλέπω σαν αδερφούλα μου; Πας καλά;», της είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/d54knm