Η Νικολέτα Μαυρίδη ξεκαθαρίζει τη θέση της για τον Σάκη: «Αν έκανε κάποια κίνηση θα ήμουν η πρώτη που θα του το έκοβα. Δεν είναι ο τύπος μου»
Reality TV

Η Νικολέτα Μαυρίδη ξεκαθαρίζει τη θέση της για τον Σάκη: «Αν έκανε κάποια κίνηση θα ήμουν η πρώτη που θα του το έκοβα. Δεν είναι ο τύπος μου»

Η Νικολέτα Μαυρίδη ξεκαθαρίζει τη θέση της για τον Σάκη: «Αν έκανε κάποια κίνηση θα ήμουν η πρώτη που θα του το έκοβα. Δεν είναι ο τύπος μου»

Η πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η Νικολέτα Μαυρίδη μίλησε στο Love it  στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

«Το περίμενα ότι η Καρολίνα θα με ψηφίσει. Είχαμε όμως πάρα πολύ καλές σχέσεις. Δεν με έχει πιάσει ποτέ να μου πει ότι την ενοχλεί κάτι. Την είχα πιάσει στο παρελθόν να της πω  ότι ο τρόπος της απέναντι στα παιδιά δεν είναι σωστός και ότι ήταν απότομη κι αυταρχική».

«Κι εγώ την ίδια ερώτηση έχω. Είναι μαζί; Δεν είναι; Δεν ξέρει κανείς πραγματικά τι συμβαίνει με τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Δεν ξέρω  εάν ο Σάκης είναι καψούρης. Για κάποιο λόγο θα σου έλεγα ότι η Μαριαλένα είναι πιο πολύ καψούρα με τον Σάκη. Αφού της έλεγα “άσε τον άνθρωπο να πάρει μια ανάσα”. Δεν ξέρω αν θα είναι μαζί μετά το παιχνίδι. Μας έχει μιλήσει για μια σχέση που έχει έξω αλλά δεν ξέρω τι πιστεύει η ίδια, αν υπάρχει ή δεν υπάρχει».

«Με τον Σάκη έχουμε μιλήσει μέσω social πριν από χρόνια, ήθελε να του διαφημίσω κάτι ρούχα και λέγαμε ένα γεια. Ήταν συμπαίκτης του αδερφού μου, δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Δεν πιστεύω ότι παρεξηγήθηκε κάποια συμπεριφορά μου γιατί ήμουν απέναντι σε όλους ίδια. Ο Ντάφυ έκανε πλάκα και έλεγε στη Μαριαλένα ότι χόρευα με το Σάκη αλλά δεν νομίζω  ότι θα το παρεξηγούσε. Εκτός κι αν δεν το έχω καταλάβει. Τι άλλο να τραβήξει η Μαριαλένα; Είχε τον Σάκη, είχε τη Χριστίνα, να εμφανιστώ κι εγώ;

Δεν έχω καταλάβει κάποια κίνηση από τον Σάκη. Αν έκανε κάποια κίνηση θα ήμουν η πρώτη που θα του το έκοβα. Ήμουν λίγο πιο συμμαζεμένη απέναντί του για να μην παρεξηγηθώ. Σκοτώνονται τα κορίτσια για τον Σάκη. Μια χαρά παιδί είναι, είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας δε νομίζω όμως ότι είναι ο τύπος άντρα που μου αρέσει» είπε  χαρακτηριστικά.

«Έλεγε ότι δεν έβλεπε Survivor. Εντάξει ρε φίλα, η πρώην κοπέλα σου είναι μέσα δεν θα δεις πώς πάει; Η Μαριαλένα τη γύρισε την μπιφτέκα, ο Σάκης την έκανε να αλλάξει. Καταρχήν την έκανε να χαμογελάσει» είπε ακόμα.

https://streamable.com/wmbkau

Για το περιστατικό με τη Μαριάνθη και τον καβγά τους είπε:

«Για να πω “χαλάρωσε τα μπουτάκια σου” με είχε βγάλει εκτός ορίων. Ήταν έξαλλη. Ήμουν πολύ εριστική όταν της το είπα. Γενικά εγώ είμαι η φωνακλού του Survivor. Εκείνη τη μέρα η φωνακλού ήταν η Μαριάνθη. Δεν έχω ξαναγνωρίσει άνθρωπο που ενοχοποιούσε τόσο πολύ τον εαυτό του. Δεν δέχομαι από κανέναν να μιλάει για τη δουλειά μου και την οικογένειά μου. Ποια είσαι εσύ που θα κρίνεις πώς θα πανηγυρίσω; Θα μου βγει το όνομα μάλλον! Με όλα τα αγόρια είχα πολύ καλές σχέσεις. Ο Παύλος είναι αδελφός μου. Μάλλον είχε κάποιο θέμα η Μαριάνθη που δεν είχα καταλάβει.» είπε για τα όσα της καταλόγισε η Μαριάνθη βγαίνοντας από το παιχνίδι.

«Είδα έναν άλλον Τριαντάφυλλο όταν έφυγε ο Αλέξης. Πιο ήρεμο. Ο Αλέξης είχε έναν ρόλο. Μπορούσε να σε πουλήσει και να σε αγοράσει. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μεγάλο παιδί. Όταν είδα τον Τριαντάφυλλο στο ατομικό σταυροκοπιόμουνα. Μας κοροϊδεύει όλους».

«Ο Νίκος ήταν από τα πιο αληθινά παιδιά. Ο κόσμος τον αγάπησε για αυτό. Θα ήταν διαφορετικός χωρίς τον Τζέιμς. Όταν μπήκα στο παιχνίδι είπα στον Τζέιμς ότι ήταν ο πιο σπαστικός παίκτης για μένα. Μετά την ένωση είπα ότι τον παρεξήγησα. Όταν έφυγε ο Αλέξης άλλαξε εντελώς. Ο Τζέιμς ήταν ένας μικρός Αλέξης Παππάς. Σαν να πήρε τα ηνία. Για μένα ο νικητής του Survivor είναι ένας, ο Ηλίας Μπόγδανος. Δεν υπάρχει πιο καλό πλάσμα».