Κατερίνα Λένη: “Συνέβησαν πράγματα τα οποία με έκαναν να ντραπώ”
Reality TV

Κατερίνα Λένη: “Συνέβησαν πράγματα τα οποία με έκαναν να ντραπώ”

Κατερίνα Λένη: “Συνέβησαν πράγματα τα οποία με έκαναν να ντραπώ”

Αποκάλυψε πρώτη φορά στους "Κου Κου" το παρασκήνιο στο σπίτι του MasterChef

Η Κατερίνα Λένη αμέσως μετά την αποχώρησή της από το MasterChef εμφανίστηκε στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” για να αποκαλύψει τις δικές της αλήθειες σχετικά με το reality μαγειρικής.

“Είμαι πολύ καλά”, δήλωσε αρχικά, προσθέτοντας: “Ζω στη Γερμανία τα τελευταία δέκα χρόνια”.

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το reality μαγειρικής, αποκαλύπτοντας ότι το βράδυ πριν από την αναμέτρηση παίχτηκε μία “παράσταση” και ότι αν έγραφε βιβλίο για την εμπειρία της στο παιχνίδι θα λεγόταν “Το κουκλοθέατρο”.

“Δεν είχα καθόλου καλή ψυχολογία”, παραδέχτηκε.

“Όταν είχαμε το τεστ δημιουργικότητας και το mystery box η μέρα έληξε πάρα πολύ άσχημα. Συνέβησαν πράγματα τα οποία με έκαναν να ντραπώ”, σχολίασε και συμπλήρωσε: “Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί σέβομαι αρχικά τον εαυτό μου και σέβομαι όλη την παραγωγή του MasterChef”.

“Επειδή δεν θέλω να εκθέσω κανέναν θα προτιμήσω να μην πω αλήθειες, γιατί αν πω αλήθειες… θα ζοριστεί λιγάκι το πράγμα”, δήλωσε η Κατερίνα.

Στη συνέχεια, έδωσε απάντηση τις κατηγορίες περί κρεατοφαγίας της vegan Ντέμης και κατέρριψε τους ισχυρισμούς ότι τα σαλάμια και τα τυριά που τρώει είναι κατάλληλα για ανθρώπους που δεν καταναλώνουν κρέας.

“Έχω πάρα πολύ καλή όραση”, σχολίασε.

“Το βράδυ που έγινε αυτό το γεγονός η Ντέμη έφαγε ζωικά σαλάμια”, είπε η πρώην παίκτρια για τη συμπαίκτριά της.

“Έφτιαξε τοστ και το έφαγε μπροστά μου”, κατέληξε.

https://streamable.com/gwkqb0

Η σχέση της με τον Γιώργο

Αμέσως μετά, η συζήτηση στράφηκε γύρω από την υποψία φλερτ και τρυφερών αισθημάτων που μπορεί να τρέφει για τον Γιώργο, ενώ αποκάλυψε ότι είναι Υδροχόος με ωροσκόπο Λέων.

“Δεν υπήρχε καμία στιγμή στο παιχνίδι που να υπήρξε κάποιο άλλο συναίσθημα για τον Γιώργο πέρα από αυτό που βλέπατε εσείς”, είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον είδε ποτέ ερωτικά.

Βέβαια, τόνισε ότι δεν έχει ούτε αρνητικά αισθήματα για εκείνον.

“Τον Γιώργο δεν τον μισώ”, δήλωσε, εξηγώντας: “Η ιδιοσυγκρασία του Γιώργου δεν μου ταιριάζει”.

Τι άλλο είπε για τον συμπαίκτη της και γιατί επέλεξε να απομονωθεί από όλους τους άλλους μέσα στο σπίτι;

“Η αλήθεια είναι σαν τις μπάμιες, δεν αρέσει σε πολλούς”, είπε στη συνέχεια, αναφέροντας ότι πρόκειται για λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, τα οποία ενστερνίζεται.

https://streamable.com/tot2w5

“Οι άνθρωποι είναι σαν τις μετοχές…”

Τέλος, ο Κρατερός και η Κατερίνα αποκάλυψαν ότι η Κατερίνα θα βρίσκεται στην εκπομπή και την αυριανή ημέρα, καθώς έχει πολλά ακόμα να αποκαλύψει για το reality μαγειρικής.

“Οι άνθρωποι είναι σαν τις μετοχές, ορισμένες σε βάθος χρόνου είναι σταθερές αξίες και κάποιοι πεταμένα λεφτά”, ήταν το σχόλιό της για τις αντιδράσεις στο σπίτι μετά την αποχώρησή της.

https://streamable.com/87a8gk