«Ξεσπάθωσε» ο Κονδυλάτος – «Το ζητούμενο του Τριαντάφυλλου είναι να προσαρτηθώ δίπλα στον δυνατό για να έχω ασυλία»
Reality TV

«Ξεσπάθωσε» ο Κονδυλάτος – «Το ζητούμενο του Τριαντάφυλλου είναι να προσαρτηθώ δίπλα στον δυνατό για να έχω ασυλία»

«Ξεσπάθωσε» ο Κονδυλάτος – «Το ζητούμενο του Τριαντάφυλλου είναι να προσαρτηθώ δίπλα στον δυνατό για να έχω ασυλία»

Το «φτυάρι» έπιασε και η Ανθή Σαλαγκούδη

Στον απόηχο της αποχώρησης της Ασημίνας Ιγγλέζου βρέθηκαν οι δυο ομάδες μετά το συμβούλιο του νησιού με πολλούς από τους συμπαίκτες της να δηλώνουν ενοχλημένοι που δεν τους χαιρέτησε καν φεύγοντας από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Τριαντάφυλλος, μάλιστα, θέλησε να πει και ένα τραγούδι στην παραλία των «κόκκινων» μετά την αποχώρηση της ασημίνας και όταν απευθύνθηκε στον Περικλή Κονδυλάτο, λέγοντας πως «μάλλον δεν έχει κέφια» με εκείνον να του απαντά: «Δεν είναι ότι δεν έχω κέφια, απλώς έφυγε μια φίλη… εγώ προσωπικά δεν είμαι… ο καθένας μπορεί να τραγουδήσει». Με τον Τριαντάφυλλο να του αφιερώνει το τραγούδι «Φίλε».

Το επόμενο πρωί, όμως, η αποχώρηση της Ασημίνας και πάλι απασχόλησε τις δυο ομάδες. «Είχα δίκιο, έφυγε η Ασημίνα. Ήταν κάτι που το ήθελα γιατί έτσι θα δυναμώσει η ομάδα μας», είπε ο Κόρο με τον Γιώργο Κοψιδά να συμφωνεί πως αυτό ήταν το «καλύτερο σενάριο».

Στενοχωρήθηκα που χθες δεν χαιρέτησε κανένα παιδί. Νομίζω ότι και τα παιδιά όλα που έμπαιναν μέσα στη θάλασσα και έβγαζαν φαγητό, που και η Ασημίνα έφαγε, μόνο και μόνο γι’ αυτό δεν στενοχωρήθηκα που έφυγε γιατί δεν ήθελε να είναι στην ομάδα», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Ενώ και ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε χαρούμενος που έφυγε η Ασημίνα.

https://streamable.com/vfyaxc

Με τη σειρά της και η «μπλε» ομάδα σχολίασε την αποχώρηση της Ασημίνας. «Ντροπή για τους αντιπάλους που κανείς δεν σηκώθηκε να τη χαιρετήσει. Το θεώρησα μεγάλη ασέβεια», είπε ο Τζέιμς Καφετζής. Με τον Αλέξη Παππά να αναφέρει: «με ενόχλησε που δεν την κοίταξε κανείς, δεν της μίλησε κανείς και δεν της έδωσε το χέρι του».

https://streamable.com/h8tnl5

Ωστόσο, στην παραλία των «κόκκινων» βγήκαν τα «φτυάρια» από τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ανθή Σαλαγκούδη για τον Τριαντάφυλλο.

«Το να κάθονται χθες βράδυ που είχε φύγει η Ασημίνα και να την κατηγορούν και να λένε  ότι δεν τους χαιρέτησε. Δικαίωμα της είναι», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη με τον Περικλή Κονδυλάτο να αναφέρει: «Ο Τριαντάφυλλος τραγουδά κάθε φορά για κάποιον που φεύγει και θεωρεί βαρίδι» με την Ανθή να συμπληρώνει: «Όσο ήταν εδώ την πλεύριζε μια χαρά και της έκανε τον συμπαραστάτη».

Τέλος, μάλιστα, ο Περικλής «ξεσπάθωσε» λέγοντας: «Είναι μια γελοία συμπεριφορά που συνεχίζεται ανάλογα με το ποιο είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο του Τριαντάφυλλου είναι επειδή δεν έχω καμιά αξία να προσαρτηθώ δίπλα στον δυνατό για να έχω ασυλία»

https://streamable.com/sb6xt9