MasterChef – Highlights: Το ξέσπασμα του Στέφανου, το «καβγαδάκι» Ανούς – Διονύση και το κουτσομπολιό του Κουτσόπουλου
Reality TV

MasterChef – Highlights: Το ξέσπασμα του Στέφανου, το «καβγαδάκι» Ανούς – Διονύση και το κουτσομπολιό του Κουτσόπουλου

MasterChef – Highlights: Το ξέσπασμα του Στέφανου, το «καβγαδάκι» Ανούς – Διονύση και το κουτσομπολιό του Κουτσόπουλου

Χωρίς τέλος οι ατάκες στο αποψινό επεισόδιο

Την απόλυτη ανατροπή έζησαν απόψε στην 6η ομαδική δοκιμασία του MasterChef οι παίκτες που τελικά μοιράστηκαν σε τέσσερις ομάδες και κλήθηκαν να φτιάξουν ένα ολοκληρωμένο μενού με συγκεκριμένα βασικά υλικά.

Οι ομάδες δημιουργήθηκαν, οι γκρίνιες δεν έλειψαν, ενώ οι επικές ατάκες διαδέχονταν η μία την άλλη.

Το ξέσπασμα του Στέφανου

Οι κριτές αρχικά σχολίασαν πως οι ομάδες φτιάχτηκαν με βάση τις φιλίες, ενώ ο Παναγιώτης αποκάλυψε πως θέλει να «χαντακώσει» την κόκκινη ομάδα, κάνοντας τον Στέφανο να ξεσπάσει αποκαλώντας τον  «βλάκα» και «κότα».

Ο gentleman Τζαμάλης

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, η Κωνσταντίνα ρώτησε τον Τζαμαλή αν μπορούσε να μαγειρέψει και να στείλει κάποιον άλλον στον εξώστη, ποιος θα ήταν αυτός. Και πήρε της απάντησε «Εσένα γιατί δεν ξέρεις να μαγειρεύεις.

Ωστόσο, ο συμπαίκτης της εξήγησε πως θα ήθελε να την προστατεύσει: «Τη συμπαθώ πολύ. Της έχει πέσει πάνω ο Στέφανος και άλλοι πολλοί να τη φάνε την κοπέλα, οπότε θέλει λίγο συμπαράσταση. Μην φοβάσαι Κωνσταντίνα, αν χρειαστεί θα σε προστατεύσω».

https://streamable.com/occ7rk

Το «καβγαδάκι» του Διονύση με την Ανούς

Μια Παρασκευή στην κουζίνα για την πράσινη ομάδα ήταν η αφορμή για το «συζυγικό καβγαδάκι» ανάμεσα στην Ανούς και τον Διονύση με τον τελευταίο να της ζητά να μην του φωνάζει. «Μην με αναγκάζεις να τσακωθούμε. Μίλα καλύτερα», της είπε αρχικά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ανέφερε: «Έτσι είναι ο χαρακτήρας της Ανούς. Είναι δυναμική. Ϊσως να είναι και το ωραίο σε μια γυναίκα αυτό».

Ενώ, ακολούθησαν και οι τρυφεροί χαρακτηρισμοί «ματάκια μου» και «κοριτσάκι μου».

https://streamable.com/bwdblh

Το κουτσομπολιό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ο chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμφανίστηκε στην κουζίνα και δεν θα μπορούσε να μην κάνει και το… κουτσομπολιό του. Αφού ρώτησε, μάλιστα, τα του μενού τον Στέφανο τον ρώτησε: «Ο Παναγιώτης τι είπε για τη μπλε και την κόκκινη ομάδα», με τον Στέφανο να αναφέρει πως δεν θέλει να το σχολιάσει.

Με τον θείο Leo να αναφέρει «κουτσομπολιό κάνουμε».

Ενώ, ακολούθησαν και τα «καρφιά» στον Ιωάννη για τα ορτύκια.

https://streamable.com/7fz154