MasterChef: Η εκδίκηση της Μάρλεν, το “βρώμικο παιχνίδι” της Μαρίας και η “μάχη” του γλυκού
Reality TV

MasterChef: Η εκδίκηση της Μάρλεν, το “βρώμικο παιχνίδι” της Μαρίας και η “μάχη” του γλυκού

MasterChef: Η εκδίκηση της Μάρλεν, το “βρώμικο παιχνίδι” της Μαρίας και η “μάχη” του γλυκού

Μες στην ίντριγκα το αποψινό τεστ δημιουργικότητας

Κερδίζοντας το Mystery Box η Μάρλεν μπήκε στο πάντρι για να της ανακοινώσουν οι κριτές το πλεονέκτημα για το τεστ δημιουργικότητας.

Μπροστά της υπήρχαν τρεις καμπάνες με κερήθρα, δάκρυα μαστίχας Χίου και σαφράν για την παρασκευή ενός γλυκού.

Όπως της είπαν, εκείνη θα επέλεγε έναν παίκτη για να χρησιμοποιήσει και τα τρία υλικά, έναν που θα δουλέψει με δύο και ποιο θα δώσει στους υπόλοιπους.

Επιπλέον, της δόθηκε ακόμα ένα πλεονέκτημα και αφορούσε στο αν θα μαγειρέψει απόψε ή θα διαλέξει να παρακολουθήσει τη δοκιμασία από τον εξώστη.

Η Μάρλεν διάλεξε με στρατηγική, όπως αποκάλυψε, να διασφαλίσει τη θέση της και να παρακολουθήσει τους υπόλοιπους παίκτες από τον εξώστη.

Με “μαφιόζικους” κανόνες εκδίκησης φαίνεται πως έγινε η επιλογή των υλικών για κάθε παίκτη, καθώς σε όποιον “τα είχε μαζεμένα” φρόντισε να αναθέσει και την πιο απαιτητική παρασκευή.

Την αρχή έκανε με τη Μαρία στην οποία έδωσε και τα τρία υλικά, εξηγώντας ότι πήρε την απόφασή της με βάση το βρώμικο παιχνίδι που παίζει η παίκτρια στον διαγωνισμό και ως αντίποινα για το περιστατικό με τον Κώστα και τον Γιώργο.

Αυτό ήταν αρκετό για να της απαντήσει εκείνη ότι οι κατηγορίες της είναι άτοπες και να της τα “χώσει γερά” στο booth.

“Θα μιλήσει η Μάρλεν σε έμενα για βρωμιά; Την επόμενη φορά που θα μιλάει για εμένα να ξεπλύνει το βρώμικο το στόμα και μετά θα μιλήσει”, είπε εκνευρισμένη.

Για τον χαβαλέ του Τζον ως προς τα κιλά της ο “πέλεκυς” της Μάρλεν του χρέωσε δυο υλικά για να φτιάξει το γλυκό του, καθώς του το “φύλαγε” από την προηγούμενη φορά.

Για τους υπόλοιπους η ανάθεση είχε ως εξής:

Κερήθρα για τον Διονύση και τη Ντέμη (που διαμαρτυρήθηκε για τη μη βίγκαν επιλογή), σαφράν για τον Σταύρο και τον Σταυρή, μαστίχα Χίου για τη Μαριάννα, σαφράν για την Κατερίνα, μαστίχα για τον Γιώργο και σαφράν για τον Δημήτρη.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της διαδικασίας οι κριτές δεν σταμάτησαν να την πειράζουν για τις εκδικητικές τακτικές της, ρωτώντας την κάθε φορά τι της είχε κάνει ο καθένας.

https://streamable.com/4khh4i

Ο χρόνος τους στο πάντρι για την επιλογή συμπληρωματικών υλών για τα πιάτα τους ήταν 10 λεπτά ενώ ο συνολικός χρόνος για να προετοιμάσουν το γλυκό τους ήταν 1 ώρα.

https://streamable.com/rcxlvw