MasterChef: Η μισητή κάρτα ασυλίας, το κατσάδιασμα στον Βαρθαλίτη και τα… βουντού του Γιώργου
Reality TV

MasterChef: Η μισητή κάρτα ασυλίας, το κατσάδιασμα στον Βαρθαλίτη και τα… βουντού του Γιώργου

MasterChef: Η μισητή κάρτα ασυλίας, το κατσάδιασμα στον Βαρθαλίτη και τα… βουντού του Γιώργου

Mystery Box με ανατροπές και... βασκανίες!

Καινούρια εβδομάδα με άλλο ένα Mystery Box, καθώς οδεύουμε γι΄ακόμη μια φορά προς τη χρυσή δεκάδα του διαγωνισμού μαγειρικής.

Με την επανεμφάνιση της κάρτας ασυλίας ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο και αμέσως υπήρξαν αντιδράσεις ανάμεσα στους παίκτες με πρώτο τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

“Δεν τελειώνει αυτό το αστείο. Είπαμε στην πρώτη φάση κάρτα ασυλίας για τους ευάλωτους από εδώ και πέρα παίζουμε ο καθένας για τον εαυτό του”, είπε.

Τα λόγια του δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος τον κατσάδιασε με χιούμορ, λέγοντας:

“Εν τω μεταξύ είχαμε φάει το κεφάλι μας τι είχαμε ξεχάσει και είχαμε ξεχάσει να σε ρωτήσουμε. Σόρι!”.

Κάτω από τα κουτιά υπήρχαν αλεύρι σιμιγδάλι, αυγά και μηχανή για την παρασκευή pasta fresca, ενώ κάτω από τους πάγκους βρισκόταν κι από ένα καλάθι με διάφορων ειδών υλικά που θα χρησιμοποιούσαν για να δημιουργήσουν ένα ευφάνταστο πιάτο με ζυμαρικά.

Ο χρόνος που του δόθηκε για να ετοιμάσουν τα πιάτα τους ήταν 50 λεπτά.

https://streamable.com/shu868

Με γρήγορες κινήσεις έπιασαν οι επίδοξοι σεφ τις θέσεις τους και ξεκίνησαν τις μαγειρικές διεργασίες.

Υπό τον φόβο μην τυχόν της κάνει βουντού ο Γιώργος άρχισε να μαγειρεύει η Κατερίνα και εξέφρασε με μπόλικη χολή τα αισθήματά της για την επιστροφή του συμπαίκτη της.

“Στενοχωρήθηκα λίγο σήμερα γιατί επέστρεψε δίπλα μου ο Γιώργος και λέω ρε παιδί μου θα μου κάνει βουντού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει ο κακομοίρης”, είπε.

“Εκεί που σε ξεφορτώθηκα κακομοίρη μου πάλι δίπλα μου είσαι. Πάλι εδώ έχεις κατσικωθεί στον σβέρκο δεν λες να φύγεις”, πρόσθεσε απηυδισμένη στο booth.

“Εγώ αυτή την τέχνη της μαγείας δεν την έχω να κάνω βουντού και τέτοια. Αυτά είναι τεχνάσματα της Κατερίνας αυτή κάνει τα μαγικά”, της απάντησε ο Γιώργος.

https://streamable.com/hav823

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά η παίκτρια δέχτηκε και την επίσκεψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που της προκάλεσε “πονοκέφαλο” με τα τραγούδια του.

“Δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν μπορώ…”, παραπονέθηκε στον κριτή.

https://streamable.com/8miajr

Τα πιάτα που ξεχώρισαν

Οι τέσσερις τελικά προσπάθειες που κέντρισαν το ενδιαφέρων των κριτών ανήκαν στη Μάρλεν, στον Δημήτρη στον Σταυρή και στη Μαρία, η οποία δεν περίμενε με τίποτα ότι θα κατάφερνε να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Στο πού οφείλεται η επιτυχία της έσπευσε να την πειράξει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ρωτώντας την αν φταίει η τύχη του πρωτάρη στο άνοιγμα των ζυμαρικών ή τα master class του Πάνου Ιωαννίδη.

https://streamable.com/7tvqqn

Νικήτρια της δοκιμασίας αναδείχτηκε η Μάρλεν, η οποία αφιέρωσε με μεγάλη αγάπη το πιάτο της στον Πάνο Ιωαννίδη.

https://streamable.com/p6q8kh