MasterChef: Η μεγαλόψυχη Κατερίνα, τα γέλια στον εξώστη και τα “τσουτσέκια” του παιχνιδιού
Reality TV

MasterChef: Η μεγαλόψυχη Κατερίνα, τα γέλια στον εξώστη και τα “τσουτσέκια” του παιχνιδιού

MasterChef: Η μεγαλόψυχη Κατερίνα, τα γέλια στον εξώστη και τα “τσουτσέκια” του παιχνιδιού

"Έδωσε ρέστα" απόψε ο εξώστης!

Ο Γιώργος, ο Ηρακλής και η Ντέμη δοκιμάστηκαν απόψε για να κριθεί ποιοι θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό μαγειρικής και θα εισέλθουν στην τελική δεκάδα.

Οι τρεις παίκτες στάθηκαν ενώπιον των κριτών με τον Σωτήρη Κοντιζά να τους ρωτά αν θεωρούν άδικη την θέση αυτή ενώ στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουστόπουλος απευθύνθηκε στη Μαρία για το αν θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας της, παίρνοντας αρνητική απάντηση.

Κάτω από την καμπάνα για την αντιγραφή πιάτου που είχαν μπροστά τους οι τρεις διαγωνιζόμενοι υπήρχε ορτύκι με παστέλι, ραβιόλι γεμιστό με αυγό ορτυκιού και δύο σάλτσες από σπαράγγι και καρότο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους εξήγησε τα ιδιαίτερα σημεία της παρασκευής ενώ τους συμβούλευσε να μελετήσουν καλά τη συνταγή πριν αρχίσουν.

Ο χρόνος που δόθηκε ήταν 75 λεπτά.

https://streamable.com/psmnat

Οι επίδοξοι σεφ έλαβαν τις θέσεις τους πίσω από τους πάγκους και ξεκίνησαν να ετοιμάζουν με μεγάλη προσοχή τα πιάτα τους.

Η Ντέμη μάλλον αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη δυσκολία στο φιλετάρισμα μιας και η επαφή της με τη σάρκα του ορτυκιού δεν ήταν και ό,τι καλύτερο…

https://streamable.com/0eshtf

Ο εξώστης “έδωσε ρέστα” στην αποψινή δοκιμασία με τους παίκτες να κάνουν πλάκα αλλά και τον Σταύρο να βρίσκεται στο επίκεντρο για τα κιλά του.

Φυσικά αυτό δεν τον πτόησε αφού επέλεξε να πιστεύει πως το κάνουν επειδή τον ζηλεύουν!

Για τσουτσέκια μίλησε μετά η Κατερίνα συμπεριλαμβανομένου και του Σταύρου με τον ίδιο να αυτοεξαιρείται λέγοντας:

“Τσουτσέκια ποιοι; Δεν υπάρχει αυτό που λες. Καθρεφτάκι και στο γυρίζω πίσω κόντρα”.

Δείχνοντας τη μεγαλοψυχία της αν και με ειρωνική χροιά, η παίκτρια ανακοίνωσε μετά στον Γιώργο ότι είναι στη διάθεσή του και ότι αν χρειαστεί θα κατέβει μάλιστα για να τον βοηθήσει!

https://streamable.com/w2z5k5

Το άγχος της Ντέμης ήταν μεγάλο και μια αστοχία της στο καβούρδισμα την οδήγησε να ζητήσει επιπλέον μέλι και γλυκόζη από την παραγωγή, ωστόσο, οι κανονισμοί δεν της το επέτρεψαν.

Για ακόμη μια φορά ο Γιώργος εξέφρασε το πόσο άσχημα νιώθει για τη χτεσινή “κλεψιά” του στον Πάνο Ιωαννίδη και ο κριτής του απάντησε πως δεν υπάρχει κάτι για να αποδείξει αν και πρέπει να τηρούνται οι λεπτομέρειες των κανονισμών.

https://streamable.com/t19417

Οι παίκτες ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους και ετοιμάστηκαν για την ετυμηγορία των κριτών που θα καθορίσει ποιοι θα είναι οι δυο που θα πάρουν το εισιτήριο για την τελική δεκάδα.

https://streamable.com/s65vwb