MasterChef: Η βασίλισσα με τις 10 βαλίτσες που παστώνεται στο μέικ απ –  Ούτε ψύλλος στον κόρφο της Μπέη απ΄τη γλωσσοφαγιά!
Reality TV

MasterChef: Η βασίλισσα με τις 10 βαλίτσες που παστώνεται στο μέικ απ – Ούτε ψύλλος στον κόρφο της Μπέη απ΄τη γλωσσοφαγιά!

MasterChef: Η βασίλισσα με τις 10 βαλίτσες που παστώνεται στο μέικ απ –  Ούτε ψύλλος στον κόρφο της Μπέη απ΄τη γλωσσοφαγιά!

Φαρμάκι έσταξαν Πωλίνα και Στέλλα

Δεν πρόλαβε να ξαναγυρίσει στο MasterChef και ήδη η Μαρία Μπέη είναι το «μήλον της έριδος» στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής.

Για την Πωλίνα και τη Στέλλα «μαύρη» μέρα ξημέρωσε από όταν είδαν την παίκτρια να κάνει την είσοδό της και με κάθε ευκαιρία χύνουν το φαρμάκι τους.

Απόψε στην ομαδική δοκιμασία της δημοπρασίας καμιά τους δεν ήθελε να τύχουν στην ίδια ομάδα.

«Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν attention! Δείτε πώς μιλάει στις κάμερες, πώς περπατάει, πόσο make up φοράει. Έχει δέκα βαλίτσες, εγώ έχω μία. Κάνει σαν βασίλισσα και λέει ‘”συγγνώμη, πού μπορώ να αφήσω το ψάρι μου;”’» ξεσπάθωσε η Πωλίνα.

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και η Στέλλα για την… αδυναμία της στο παιχνίδι: «Θύμισέ μου ποια είναι η Μαρία; Α, η Μπέη! Εκεί που καθόμασταν όλοι χαλαροί στο σπίτι, πέρασε αυτή σαν μαντάμ. Εμφανίστηκε αυτή, με ένα συνολάκι και πήγαινε αργά και με το μαλλί μπούκλα».