MasterChef – Ημιτελικός: «Υπήρξε άραγε πιο αδιάφορη τελική 4άδα από τη φετινή;»
Reality TV

MasterChef – Ημιτελικός: «Υπήρξε άραγε πιο αδιάφορη τελική 4άδα από τη φετινή;»

MasterChef – Ημιτελικός: «Υπήρξε άραγε πιο αδιάφορη τελική 4άδα από τη φετινή;»

Απογοήτευση στο Twitter - Γιατί στηρίζουν τη Μαρία Μπέη και τι προτείνουν;

Για ένα εισιτήριο στους 3 παλεύουν απόψε (26/5) Μαρία, Άγγελος και Αλέξανδρος, οι παίκτες που έμειναν στην τελική τετράδα του φετινού MasterChef.

Ο Νίκος Τράκας απολαμβάνει την ασφάλεια του εξώστη και περιμένει τους άλλους δύο αντιπάλους του, καθώς ένας θα ανέβει πάνω μαζί του και δύο θα διαγωνιστούν σε πιάτο αντιγραφής ώστε ένας να αποχωρήσει.

Ο φετινός ημιτελικός του ριάλιτι μαγειρικής όμως φαίνεται ότι έχει αφήσει ασυγκίνητο το κοινό και αυτό φαίνεται και στα νούμερα τηλεθέασης.

Μπορεί το MasterChef τις τελευταίες μέρες να τα πηγαίνει καλύτερα από το Survivor, όμως όπως όλα δείχνουν, είναι ένα project που πρέπει να «ξεκουραστεί» ή να υποστεί αρκετές αλλαγές.

Ακόμα και σκληροπυρηνικοί υποστηρικτές στο Twitter τονίζουν πόσο αδιάφοροι είναι οι παίκτες αφού δεν κατάφεραν να ιντριγκάρουν ούτε μαγειρικά το κοινό που μέχρι τώρα έχει στηρίξει με πολλή προσήλωση το ριάλιτι.

Επί της διαδικασίας πάντως, οι κριτές ανακοίνωσαν στην τριάδα ότι θα διαγωνιστούν στη δημιουργία vegan πιάτου, κάτι που δεν άρεσε στη Μαρία Μπέη ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε ότι για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο χορός της ήταν η πιο άβολη στιγμή «ετεροντροπής» στους 7 κύκλους του παιχνιδιού!

Ανάμεσα στα άλλα σχόλια, η τάση στο Twitter είναι να στηρίξουν τη Μαρία Μπέη και μάλιστα κάποιοι είχαν τη φοβερή πρόταση στον τελικό να τον νικήσει με πιάτο του Τράκα!

https://twitter.com/TeamLeoHooligan/status/1661841371592794152

https://twitter.com/iLeo_Nidas/status/1662166274577661974

https://twitter.com/MobiusTron/status/1662166204184657948