MasterChef: Ο πιο αγαπημένος του κοινού αποχώρησε μια ανάσα πριν από τον τελικό – Δάκρυα στο Twitter
Reality TV

MasterChef: Ο πιο αγαπημένος του κοινού αποχώρησε μια ανάσα πριν από τον τελικό – Δάκρυα στο Twitter

MasterChef: Ο πιο αγαπημένος του κοινού αποχώρησε μια ανάσα πριν από τον τελικό – Δάκρυα στο Twitter

Πιάτο αντιγραφής μετά το τεστ δημιουργικότητας

Το πιάτο το οποίο έφτιαξε ο Θοδωρής Παπανικολάου αποκλειστικά για το MasterChef κλήθηκαν να αντιγράψουν οι τέσσερις παίκτες που δεν κέρδισαν στο τεστ δημιουργικότητας.

Αυτοί ήταν οι Διονύσης, Αλέξανδρος, Μαρίνα και Παύλος, με τη Μαργαρίτα να βρίσκεται ήδη στην τελική τετράδα, έχοντας και ένα στρατηγικό πλεονέκτημα.

Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν μπροστά από έναν ιδιαίτερο απαιτητικό πιάτο, με πολλές τεχνικές και είχαν τη διάθεσή τους 100 λεπτά για να το φέρουν εις πέρας.

Από τον εξώστη, η Μαργαρίτα προσπαθούσε να βοηθήσει τον αγχώδη Παύλο, ο πάγκος του οποίου έγινε άξιος σχολιασμού από τον καλεσμένο σεφ.

https://streamable.com/lx1moa

Η Μαρίνα τα βρήκε δύσκολα σε μία από τις τεχνικές, ο Διονύσης κάηκε με μια κατσαρόλα και η Μαργαρίτα δεν σταμάτησε να πουσάρει τον Παύλο. Από την άλλη, ο Αλέξανδρος μόνος του, είχε συγκεντρωθεί σε αυτό που έκανε.

Ο Αλέξανδρος ήταν από τους πρώτους που ξεκίνησε να στήνει πιάτο, εντυπωσιάζοντας τους κριτές που έκαναν τη βόλτα τους από τους πάγκους.

Ο Διονύσης θέλησε να τραγουδήσει μπροστά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο κι εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει το… μικρόφωνο.

Η Μαρίνα βλέποντας το πιάτο της κατάλαβε το μεγάλο λάθος που είχε κάνει με το φιλετάρισμα των ψαριών, ωστόσο δεν είχε χρόνο να διορθώσει.

https://streamable.com/6jho3x

Η δοκιμή των πιάτων

Με το πιάτο του Παύλου ξεκίνησαν τις δοκιμές οι κριτές. Στα καλά ήταν η γρανίτα, το ντολαμδάκι και τα ζουλιέν και γενικότερα κρίθηκε ως μια πολύ καλή προσπάθεια με κάποιες αστοχίες από όλους τους κριτές.

Πρόβλημα με το marshmallow εντόπισε ο Θοδωρής Παπανικολάου στο πιάτο της Μαρίνας, με τον Σωτήρη Κοντιζά να μιλά για έλλειψη αλατιού.

Το ψάρι του Αλέξανδρου ήταν εξαιρετικό και το πιάτο του είχε το καλύτερο marshmallow και την καλύτερη σάλτσα μέχρι στιγμής από τα πιάτα που έχουν δοκιμαστεί.

Το καλύτερο ψάρι από τα τέσσερα είχε ο Διονύσης, όπως και το πιο ωραίο ντολμαδάκι και την πιο ωραία γρανίτα. Το marshmallow δεν ήταν αυτό που περίμενε, ενώ η σάλτσα ήταν αδιάφορη.

https://streamable.com/zg7eiy

Η βαθμολογία και η αποχώρηση

Ο Παύλος συγκέντρωσε 24 βαθμούς, καθώς και οι έξι κριτές τον βαθμολόγησαν με 6 βαθμούς ο καθένας. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν ο άτυχος του πιάτου που βρήκε στο πιάτο του δύο κόκκαλα.

Η Μαρίνα συγκέντρωσε 27 βαθμούς, παίρνοντας 7 βαθμούς από τον κάθε σεφ, εκτός από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλος ο οποίος βαθμολόγησε με 6. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εστίασε την αστοχία στη γρανίτα της παίκτριας, η οποία ωστόσο πέρασε στην τετράδα.

Ο Αλέξανδρος πήρε 9/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 9/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη, 8/10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλος και 8/10 από τον Θοδωρή Παπανικολάου. Στην τελική τετράδα και ο Αλέξανδρος.

https://streamable.com/f6xqef

Ο Διονύσης συγκέντρωσε 31 βαθμούς και πέρασε στην τελική τετράδα, με τον Παύλο να αποχαιρετά τον διαγωνισμό.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έβγαλε τον καλύτερο λόγο για τον Παύλο, μιλώντας για αξιοπρέπεια, σεβασμό, αγάπη και καλοσύνη. «Αυτοί που αφήνουν το στίγμα τους εδώ, το καταλαβαίνουν όταν φεύγουν και τους χειροκροτούν οι πάντες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Παύλος κέρδισε και τρεις ζεστές αγκαλιές πριν από την αποχώρησή του.

https://streamable.com/6tsyfh

Έκλαψε το Twitter

Ο Παύλος ήταν ο αγαπημένος παίκτης του τηλεοπτικού κοινού και τοι twitterαδες στεναχωρήθηκαν με την αποχώρησή του.