MasterChef: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το reality μαγειρικής;
Reality TV

MasterChef: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το reality μαγειρικής;

MasterChef: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το reality μαγειρικής;

Οι κριτές βαθμολόγησαν και έκριναν το αποτέλεσμα

Οι τρεις υποψήφιοι του MasterChef έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ωστόσο είχαν πολλές δυσκολίες με αποκορύφωμα το κάψιμο στα χέρια της Φωτεινής την ώρα που τα βουτούσε στην καυτή καραμέλα.

https://streamable.com/y6eip

Το πρώτο πιάτο που δοκίμασαν οι σεφ ήταν του Κωνσταντίνου, ωστόσο βρήκαν το “έργο τέχνης” ημιτελές και υπήρχε και πρόβλημα στην καραμέλα.

Ακολούθησε το γλυκό της Φωτεινής, το οποίο εμφανισιακά έκριναν ότι ήταν καλύτερο. Το θετικό στοιχείο του πιάτου ήταν η κρέμα, ωστόσο δεν τα κατάφερε ούτε με τα σουδάκια, ούτε με την καραμέλα.

Τελευταίο δοκίμασαν το γλυκό του Γιώργου που μπορεί να ήταν ημιτελές στην εμφάνιση, ωστόσο μάλλον ήταν το πιο άρτιο από άποψη παρασκευής.

https://streamable.com/bgoiz

Οι κριτές ψήφισαν και στη συνέχεια ανακοίνωσαν στους παίκτες τις βαθμολογίες.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς βαθμολόγησε το πιάτο του Κωνσταντίνου με 5/10, ο Πάνος Ιωαννίδης με 5/10, ο Ευγένιος Βαρδακαστάνης με 4/10 και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με 5/10.

Συνολικά συγκέντρωσε 19 βαθμούς.

Ακολούθησε το πιάτο της Φωτεινής, το οποίο βαθμολογήθηκε από τον Σωτήρη με 5/10, από τον Πάνο με 5/10, από τον Ευγένιο με 5/10 και από τον Λεωνίδα με 5/10.

Αυτό σημαίνει ότι συγκέντρωσε 20 βαθμούς και επέστρεψε αυτόματα στο σπίτι.

https://streamable.com/ajzd9

Τέλος, το πιάτο του Γιώργου βαθμολογήθηκε από τον Σωτήρη με 6/10, από τον Πάνο με 7/10, από τον Ευγένιο με 6/10 και από τον Λεωνίδα με 6/10.

Με συνολική βαθμολογία 25 βαθμούς ήταν ο νικητής.

Έτσι, ο Κωνσταντίνος ήταν εκείνος που έπρεπε να αποχωρήσει και ο Πάνος Ιωαννίδης να χάσει έναν παίκτη από την ομάδα του.

https://streamable.com/ls5p6