MasterChef – Τελικός: Στην Κρήτη η πρώτη φάση – Πότε ολοκληρώνεται το ριάλιτι;
Reality TV

MasterChef – Τελικός: Στην Κρήτη η πρώτη φάση – Πότε ολοκληρώνεται το ριάλιτι;

MasterChef – Τελικός: Στην Κρήτη η πρώτη φάση – Πότε ολοκληρώνεται το ριάλιτι;

Το πλάνο που δίχασε

Και αφού ξεκαθαρίστηκε ότι η Μαρία Μπέη θα είναι η αντίπαλος του Νίκου Τράκα στον τελικό του MasterChef για το 2023, ήρθε η ώρα για την πρώτη φάση του που θα γίνει εκτός πλατό.

Το τρέιλερ που ανέβηκε αμέσως μετά το τέλος των ημιτελικών έδωσε μια καλή εικόνα για τη μάχη που θα γίνει μέσα σε ξενοδοχειακή κουζίνα στην Κρήτη.

Τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 21.00 θα δούμε την πρώτη δοκιμασία των παικτών που  καλούνται να βάλουν τα δυνατά τους και να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες με το βλέμμα στο τρόπαιο.

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τον σπουδαίο Chef, Amauri Bouhours, ανερχόμενο αστέρι της διεθνούς υψηλής γαστρονομίας και chef του βραβευμένου, με δύο αστέρια Michelin, εστιατορίου Le Meurice Alain Ducasse στο Παρίσι, έναν από τους δημοφιλέστερους gourmet προορισμούς του κόσμου.

Η σπουδαία μαγειρική «μονομαχία» της Μαρίας και του Νίκου, αρχίζει από την Κρήτη, έναν τόπο με μοναδικό γαστρονομικό πλούτο και συγκεκριμένα από τον Άγιο Νικόλαο, στην υπερσύγχρονη κουζίνα ενός πανέμορφου ξενοδοχείου!

Όσο για τη δεύτερη φάση του τελικού, αυτή πάει για τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 21.00.

Το τρέιλερ πάντως έβγαλε για άλλη μια φορά στο Twitter τον πιο χιουμοριστικό και bitter εαυτό του αφού ο Τράκας παρότι δυνατός παίκτης είναι ο πλέον αντιπαθής λόγω της συμπεριφοράς του…