My Style Rocks – Αποχώρηση: «Αν το Ζάναξ είχε πρόσωπο»
Τηλεόραση

My Style Rocks – Αποχώρηση: «Αν το Ζάναξ είχε πρόσωπο»

My Style Rocks – Αποχώρηση: «Αν το Ζάναξ είχε πρόσωπο»

Η παίκτρια ήρθε σε δύσκολη θέση όταν ρωτήθηκε για το όνομά της και με δάκρυα στα μάτια θέλησε να μην μοιραστεί λεπτομέρειες

Οι παίκτριες του My Style Rocks κλήθηκαν να παρουσιαστούν ως Barbie πάντα με τη δική τους εκδοχή και το προσωπικό τους γούστο μπροστά στους κριτές για το αποψινό gala.

Η Απολλεών υποδύθηκε μια σκηνοθέτιδα στο Los Angeles και όλοι οι ρόλοι που αντιπροσωπεύει η κούκλα της Barbie την έκαναν να λυγίσει.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να μάθει και πώς προέκυψε το όνομά της, κάτι που η παίκτρια δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες.

Αναφερόμενη στη ζωή της με διακριτικό τρόπο, βούρκωσε, με την παρουσιάστρια να της δίνει χρόνο να πάρει μια ανάσα και να συνεχίσουν στη βαθμολογία του outfit.

«Όλοι αυτή οι ρόλοι που προανέφερα είναι οι δικοί μου ρόλοι. Της συζύγου, της μητέρας, επιχειρηματίας είμαι, παλεύω καθημερινά για τα πάντα στη ζωή.

Ίσως να ήσουν και το λιθαράκι μέσα στο συναίσθημα που έχω αυτή τη στιγμή.

Αποτελείται το όνομά μου από δύο ονόματα, από το Λεωνίδας και Απολλωνία. Δεν θέλω να το συνεχίσω, όμως», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Απολλεών.

Ωστόσο, οι εντάσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν, με τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Στέλιο Κουδουνάρη να έρχονται σε ένταση για την εμφάνιση της Χριστίνας.

Η Σοφία διαφώνησε πλήρως με τον κριτή και συνάδελφό της και τοποθετήθηκε για τα ρούχα που επιλέγει η Χριστίνα Μπίτα στις εμφανίσεις της.

Στο τέλος οι παίκτριες που συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες ήταν η Κατερίνα Κλάδης και η Ντένη Κουβαράκου.

Οι κριτές κλήθηκαν να αποφασίσουν ποια από τις δύο έχει τα προσόντα να συνεχίσει στον διαγωνισμό μόδας και σύντομα έδωσαν την απάντησή τους.

Εν τέλει η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Κατερίνα Κλάδης γεγονός που δυσαρέστησε το twitter χωρίς όμως να λείψει και το τρολάρισμα.

Διαβάστε επίσης

Τζένη Θεωνά: «Είχα αδιανόητο άγχος στο Κάνε ότι κοιμάσαι II. Ήταν πολύ μεγάλη αλλαγή»