My Style Rocks: Έξαλλη η Χριστίνα Μπίτα – Πέταξε τα μικρόφωνα και ούρλιαζε στον Στέλιο Κουδουνάρη
Reality TV

My Style Rocks: Έξαλλη η Χριστίνα Μπίτα – Πέταξε τα μικρόφωνα και ούρλιαζε στον Στέλιο Κουδουνάρη

My Style Rocks: Έξαλλη η Χριστίνα Μπίτα – Πέταξε τα μικρόφωνα και ούρλιαζε στον Στέλιο Κουδουνάρη

Η διαγωνιζίομενη βγήκε εκτός εαυτού

Με κόνσεπτ «ταξίδι στη Ρώμη» έκανε εμφάνιση στο επεισόδιο του My Style Rocks της Παρασκευής 3/11, η Χριστίνα Μπίτα, ωστόσο τα πνεύματα οξύνθηκαν κατά τη διάρκεια της κριτικής με αποτέλεσμα να πετάξει τα μικρόφωνά της και την τσάντα της, να φύγει από τη σκηνή και να φωνάζει προς τους κριτές και τον Στέλιο Κουδουνάρη που της ζητούσε να επιστρέψει.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Καραβάτου ζήτησε από την Γεωργία Μπαχούμη να δικαιολογήσει τον άσο που έβαλε στη συμπαίκτριά της.

«Γιατί να μη βάλω ένα σε αυτό που βλέπω;», ρώτησε γελώντας η Γεωργία.

«Ψάξτο λίγο αυτό, δες το γενικά. Αυτά τα κυκλοθυμικά», της απάντησε η Χριστίνα και ξεκίνησε μεγάλος τσακωμός ανάμεσά τους.

Η Χριστίνα έβαλε τις ωτοασπίδες της για να μην ακούει την κριτική της, με τον Δημήτρη Σκουλό να ενημερώνει τη Γεωργία για αυτό.

«Σίγουρα το έκανε μόνη της αυτό το look», είπε η Γεωργία και ρωτήθηκε τι εννοούσε. «Μόνο εγώ το ξέρω;», συνέχισε, με τη Χριστίνα να ξεκαθαρίζει ότι πήρε απλά κάποια ρούχα και δεν έχει δεχθεί βοήθεια.

«Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται» πρόσθεσε η Γεωργία.

Αποχώρησε εκτός εαυτού η Χριστίνα

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ζήτησε από τη Χριστίνα να εξηγήσει τι έχει συμβεί, με την ίδια να λέει: «Ανέβασα κάποιες φωτο, γιατί νοίκιασα κάποια vintage ρούχα, για τα οποία μου έδωσε λάθος φούστα που δεν μου έκανε. Νιώθω ότι έχει ξεφτιλιστεί το θέμα και της δίνει αξία, γιατί αυτό έψαχνε».

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα, έψαχνε φήμη μέσα από εμένα. Τελείωσε», είπε πετώντας την τσάντα της και τα πράγματά της και αποχώρησε από τη σκηνή κλαίγοντας και φωνάζοντας.

«Η Χριστίνα δεν θα συνεχίσει στο επεισόδιο. Ήθελε να αποχωρήσει, αποχώρησε. Μηδενίζονται οι βαθμολογίες της», εξήγησε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Αυτό που ήθελα να της πω είναι ότι πολλοί εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν καταστάσεις παράλληλες με το δικό μας παιχνίδι. Ήθελα να της πω να μη δίνει καμία σημασία», τόνισε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Οι τρεις κριτές στάθηκαν στο πλευρό της Χριστίνας στο 100%.

Διαβάστε ακόμα

My Style Rocks: «Η ευγένειά μου καβαλήθηκε» – «Θέλω να βγω έξω, νιώθω πίεση»