«Ο Ντούπης και η Κυριακή είναι ερωτευμένοι. Στην έξω ζωή θα είναι ζευγάρι»
Reality TV

«Ο Ντούπης και η Κυριακή είναι ερωτευμένοι. Στην έξω ζωή θα είναι ζευγάρι»

«Ο Ντούπης και η Κυριακή είναι ερωτευμένοι. Στην έξω ζωή θα είναι ζευγάρι»

Δεύτερη επιβεβαίωση για τον έρωτα στη «Φάρμα»

Η Ειρήνη Κολλιδά που αποχώρησε οικειοθελώς από τη «Φάρμα» ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό», όπου επιβεβαίωσε τον έρωτα του Ντούπη για την Κυριακή.

Το ίδιο είχε κάνει πρόσφατα και η Σοφία Παυλίδου.

Όπως εξήγησε ήταν διαφορετική η εικόνα της στο Survivor και εξήγησε γιατί αποχώρησε: «Όταν άρχισα να σκέφτομαι ότι θέλω να φύγω επειδή μου έλειπε πολύ το παιδί μου ήταν δύσκολα. Το βράδυ μετά τις δουλειές σκεφτόμουν το παιδί και πόσος καιρός έχει περάσει και με τρέλαινε η ιδέα. Το σκεφτόμουν καιρό πριν. Θα μπορούσα σίγουρα να διεκδικήσω το έπαθλο του τελικού. Εις  γνώση μου αποχώρησα. Επειδή είμαι άνθρωπος που ακολουθώ το συναίσθημα το έκανα. Εν μέρει το ήξερα ότι θα αποχωρήσω. Ο μικρός το έχει ξαναϋποστεί να λείπω με το Survivor. To  σκεφτόμουν δύο εβδομάδες πώς θα το κάνω. Ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ και μου δόθηκε η ευκαιρία και το χάρηκα».

Έκανε και αποκαλύψεις για το ζευγάρι της «Φάρμας»: «Ο Ντούπης με την Κυριακή δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι, σίγουρα όμως είναι ερωτευμένοι. Σίγουρα είναι ο Κωνσταντίνος. Η Κυριακή πιστεύω ότι έχει αισθήματα αλλά επειδή είναι γυναίκα και ξέρει πού βρίσκεται και είναι εκτεθειμένη, κρατιέται λίγο παραπάνω. Επειδή τους είδα και στην έξω ζωή πριν μπούμε μέσα ότι θα είναι ζευγάρι. Ισχύει ότι είναι δύο αντίθετοι πόλοι αλλά γι’ αυτό ταιριάζουν».

https://streamable.com/ts2g32