Power of Love: Τι ντύθηκαν οι παίκτες;
Reality TV

Power of Love: Τι ντύθηκαν οι παίκτες;

Power of Love: Τι ντύθηκαν οι παίκτες;

Χαρμολύπη για ακόμα ένα επεισόδιο του Power of Love. Από τη μια τα δυο σπίτια είναι σε αποκριάτικο mood και είδαμε μέχρι και χορογραφία του θρυλικού “My Heart Will Go On” και από την άλλη η αποχώρηση της Λένιας στεναχώρησε τις φίλες της.

Ρένια και Ζένια σε φορτισμένο κλίμα

Η Λένια αποχώρησε χθες από το σπίτι της αγάπης και η τριάδα “Ρε-ζε-λένια” “έσπασε”. Η Ρένια και η Ζένια ήταν απαρηγόρητες που έχασαν από το παιχνίδι την καλή τους φίλη και προσπάθησαν να αλληλοσυμπαρασταθούν με αγκαλιές και συζήτηση.

“Τιτανικός” στο σπίτι των ανδρών

Στο σπίτι των αγοριών επικρατεί ένα καλό κλίμα. Όλοι τους ντύθηκαν για τις απόκριες και θέλησαν να δείξουν την ρομαντική τους πλευρά. Έτσι, αυτοσχεδίασαν κάτι που έμοιαζε με χορογραφία… Πρόκειται για το τραγούδι – ύμνο της αγάπης. Το “My Heart Will Go On” της Celine Dion, πού ήταν και το soundtrack του Τιτανικού.

Μάλιστα, ο Παύλος τόλμησε να μπει στον ρόλο του Leonardo DiCaprio και ο νεοεισελθών Βασίλης σε αυτόν της Kate Winslet.

https://www.facebook.com/PowerofLoveGR/videos/249132559309291/

Βασίλης και Λένια έρχονται πιο κοντά

Τέλος, είδαμε τον Βασίλη, χωρίς τη γυναικεία περούκα, να δείχνει ανοιχτά και ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του προς την Κατερίνα. Τη φλέρταρε χωρίς να διστάζει και η Κατερίνα έδειχνε να το απολαμβάνει, δηλώνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως τη σχέση της με τον Παύλο.

Βέβαια στο χθεσινό επεισόδιο την είδαμε να λέει, δακρυσμένη, πως δεν μπορεί να ξεπεράσει τόσο γρήγορα την σχέση της με τον Παύλο και ότι δεν της είναι εύκολο να δέχεται φλερτ από άλλον άνδρα…

Πάντως και ο Παύλος που έδειχνε πολύ πιο άνετος με το “τέλος” που έβαλε στη σχέση του με την Κατερίνα, φάνηκε πως ίσως ενοχλήθηκε λίγο πετώντας “καρφιά” για την γρήγορη εναλλαγή συναισθημάτων της Κατερίνας.

https://www.facebook.com/PowerofLoveGR/videos/411286236084300/

Έτσ, ο Βασίλης και η Κατερίνα φαίνεται πως είναι το νέο ειδύλλιο του σπιτιού και έκαναν κόκκινο δωμάτιο.