Reality TV

Power Of Love: Κόντρες, χωρισμός, λιποθυμία και αποχώρηση στο gala

Power Of Love: Κόντρες, χωρισμός, λιποθυμία και αποχώρηση στο gala

Στο σημερινό gala του Power Of Love δεν έλειψαν οι κόντρες των παικτών, ιδίως μεταξύ του Παύλου Παπαδόπουλου και της Ζένιας. Το κλίμα φορτίστηκε περισσότερο από τη λογομαχία Άννας και Αλέξανδρου. Ο Φίλιππος, επίσης, πρότεινε στα κορίτσια να τον ψηφίσουν για αποχώρηση, κάτι που εκνεύρισε τη Λένια και εγκατέλειψε για λίγο το πλατό. Τελικά, έφυγε ο Παύλος Τερζόπουλος και η Νέρτζη αναδείχθηκε νικήτρια του εβδομαδιαίου επάθλου των €2.500.

Ο Αντώνης θέλει να αποχωρήσει, η Ρένια όμως;

Η Ρένια αποκάλυψε ότι ο Αντώνης σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο ίδιος είπε ότι νιώθει πιεσμένος και χαρακτήρισε «ψυχοφθόρα» τη διαδικασία. Από την πλευρά της, πάντως, εκείνη τόνισε πως ο 20χρονος είναι το… Power Of Love της και δεν έχει νόημα να παραμείνει χωρίς να είναι και αυτός.

Κόντρα Παύλου – Λένιας για τα… μάτια της Κατερίνας

Ο Παύλος Παπαδόπουλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά της Κατερίνας, η οποία -όπως είπε- έκανε παράπονα για εκείνον στις υπόλοιπες παίκτριες. Η Κατερίνα, με τη σειρά της, υπογράμμισε ότι ενοχλήθηκε από το ότι δεν της μίλησε για τη σκέψη του να αποχωρήσει από το παιχνίδι. «Ένιωσα πως δεν με νοιάστηκε» είπε χαρακτηριστικά. Ο «Σπαρτιάτης» του Power Of Love αποκάλυψε πως την πλησίασε κι η παρεξήγηση λύθηκε.

Η Λένια διευκρίνισε πως πιστεύει ότι ο Παύλος Παπαδόπουλος δεν θέλει η Κατερίνα να έχει σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια του παιχνιδιού. Εκείνος, αμέσως μετά, ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί η 27χρονη κοπέλα να μιλάει γι’ αυτόν με τις άλλες παίκτριες, πέραν της Άννας και της Νέρτζη, διότι θεωρεί πως επιδιώκουν να τον διώξουν από το Power Of Love.

Σ’ εκείνο το σημείο, η Λένια παρενέβη ξανά. «Εσύ δεν κάνεις διάλογο, κάνεις μονόλογο» της είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος, κορυφώνοντας τη μεταξύ τους διαμάχη, και εκείνη απάντησε: «Δεν σε χαρακτήρισα ποτέ!».

Η αμφισβήτηση της Νέρτζη ως της πιο αγαπητής παίκτριας

Η Ολυμπία έριξε λάδι στη φωτιά, λέγοντας πως θεωρεί ότι η Νέρτζη δεν ψηφίστηκε ως η πιο αγαπητή παίκτρια από το κοινό μιας και για εκείνη φαβορί ήταν η Ζένια, η Λένια κι η Ρένια. Η Μαρία Μπακοδήμου τη ρώτησε: «Με ποιες εταιρείες δημοσκοπήσεων συνεργάστηκες;».

Ο Φίλιππος τόνισε ότι η Νέρτζη, έχοντας λιγότερους followers από εκείνον, δεν γίνεται να ψηφίστηκε ως η πιο αγαπητή παίκτρια του κοινού, εισπράττοντας βλέμμα δυσφορίας.

Η Μαρία Μπακοδήμου στο gala (10/02/2019)

Παύλος Παπαδόπουλος: «Τι να μας πεις, ρε Ζένια;»

Ο Παύλος Παπαδόπουλος κατηγόρησε για στρατηγική τη Ζένια τόσο ως προς τον Παύλο Τερζόπουλο όσο και ως προς τον Βασίλη. Στη συνέχεια, ο πιο αγαπητός παίκτης αυτής της εβδομάδας αναφώνησε: «Εδώ είπε την Κατερίνα “χαζούλα”. Τι να μας πεις, ρε Ζένια;». Η παίκτρια απάντησε: «Ήταν στο πλαίσιο πλάκας. Έχουμε καταλάβει βέβαια ότι δεν τον νοιάζει για την Κατερίνα», αναφέροντας ότι υποκρίνεται.

Gala (10/02/2019)

Γιατί ο Φίλιππος εκνεύρισε τη Λένια

Στη συνέχεια, ο Φίλιππος πρότεινε στα κορίτσια να τον ψηφίσουν για αποχώρηση. Η Λένια ενοχλήθηκε με όσα άκουσε και είπε: «Κι εμείς δεχόμαστε πίεση, τη μία είμαστε οι ύαινες στο Twitter και την άλλη τα φίδια. Αν είναι έτσι, να φύγουμε όλοι!». Επίσης, σχολίασε ότι εκείνος επηρεάζεται από την αρνητική κριτική του κοινού.

«Σ’ το λέω τώρα: Σου ζητάω να μείνεις, μπορείς;» ρώτησε η Λένια τον Φίλιππο, με εκείνον να λέει: «Δεν εξαρτάται από εμένα». Ο παίκτης τόνισε ότι μάζεψε τα χρήματα που ήθελε και θεωρεί εαυτόν υποψήφιο προς αποχώρηση σε περίπτωση αρνητικής ψηφοφορίας. «Είσαι μία κρύο, μία ζέστη» ανέφερε η κοπέλα.

Αλέξανδρος σε Άννα: «Τι είσαι, γκόμενά μου;»

Ο Αλέξανδρος διευκρίνισε ότι δεν παίζει κανέναν ρόλο απέναντι στην Άννα. Έτσι, μπήκε τέλος στην όποια σχέση τους στο ριάλιτι. «Δεν είμαι ηθοποιός! Εννοούσα ότι πρέπει να παίξω το παιχνίδι όπως είναι» δήλωσε ο παίκτης και πρόσθεσε: «Έφαγες κόκκινη κάρτα, ο καθένας στο σπίτι του, μην ασχολείσαι μαζί μου».

Η Άννα ξεσπάθωσε εναντίον του Αλέξανδρου, που την κατηγόρησε ότι τον σχολιάζει αρνητικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μου έστειλαν μηνύματα και φωτογραφίες με άλλη κοπέλα» τόνισε η παίκτρια και εκείνος τη χαρακτήρισε «παραμυθατζού», διερωτώμενος: «Τι είσαι γκόμενά μου;». Η ένταση επηρέασε τη Λένια που αποχώρησε από το πλατό στα χέρια του Φίλιππου.

Ποιος παίκτης αποχώρησε

Τα κορίτσια προστάτευσαν τη Ζένια και τα αγόρια τον Φίλιππο. Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήραν η Άννα και ο Παύλος Τερζόπουλος, με τον δεύτερο να αποχωρεί μιας και νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Νέρτζη, η οποία πήρε και €2.500.

Exit mobile version