Σάκης Τανιμανίδης: Αναλαμβάνει να παρουσιάσει τη «Φάρμα» στον ΑΝΤ1;
Reality TV

Σάκης Τανιμανίδης: Αναλαμβάνει να παρουσιάσει τη «Φάρμα» στον ΑΝΤ1;

Σάκης Τανιμανίδης: Αναλαμβάνει να παρουσιάσει τη «Φάρμα» στον ΑΝΤ1;

Τι αποκάλυψαν στην εκπομπή Happy Day

Από το Survivor στη… «Φάρμα» ο Σάκης Τανιμανίδης Ο γνωστός παρουσιαστής που μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συζύγου του Χριστίνας Μπόμπα σε δίδυμα αποφάσισε να μην φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor φαίνεται πως αναλαμβάνει την παρουσίαση ενός άλλου διάσημου ριάλιτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day, ο παρουσιαστής που δεν ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, δέχτηκε πληθώρα προτάσεων από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά τελικά αποφάσισε να παρουσιάσει τη «Φάρμα».

«Χτύπησε αμέσως το τηλέφωνό του, μόλις ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ο παρουσιαστής του Survivor. Και δεν είναι η μόνη πρόταση που δέχτηκε. Δεν θα ταξιδέψει μακριά, γιατί το παιχνίδι θα γυριστεί στη Μαλακάσα, οπότε δεν θα χρειαστεί να αφήσει πίσω του τη Χριστίνα Μπόμπα και θα μπορεί να τα συνδυάσει όλα. Από ό,τι λένε οι πληροφορίες μου είχε προτάσεις και από άλλα δύο κανάλια, και από κανάλια που δεν περιμένει κανείς να ακούσει. Θα ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα. Μένουν τα διαδικαστικά» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής.

Τέλος, ανέφερε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος είχε παρουσιάσει το ίδιο project στο Mega, δεν δέχτηκε σχετική πρόταση από τον ΑΝΤ1.

https://streamable.com/gvfeil