Σε σοκ οι παίκτες του γερμανικού Big Brother μετά την αποκάλυψη για την πανδημία κορονοϊού
Reality TV

Σε σοκ οι παίκτες του γερμανικού Big Brother μετά την αποκάλυψη για την πανδημία κορονοϊού

Σε σοκ οι παίκτες του γερμανικού Big Brother μετά την αποκάλυψη για την πανδημία κορονοϊού

Η στιγμή της αλήθειας, οι απορίες των παικτών και τα μηνύματα των οικείων τους

Το format του reality Big Brother είναι πολύ συγκεκριμένο και οι κανόνες του τηρούνται σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η άγνοια και η έλλειψη ενημέρωσης για το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι, όπου βρίσκονται εθελούσια έγκλειστοι οι παίκτες.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στον κόσμο, με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να έχει κηρύξει ως πανδημία τον κορονοϊό, ήταν άγνωστα μέχρι πρότινος στους συμμετέχοντες του γερμανικού Big Brother.

Το κοινό που παρακολουθεί το reality όπως ήταν αναμενόμενο αντέδρασε έντονα στα social media τονίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης και προτρέποντας την παραγωγή να αποκαλύψει την αλήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προβολή του Big Brother στο γερμανικό κανάλι Sat. 1 ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο, οπότε ο κορονοϊός δεν είχε εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό στην Ευρώπη. Μέχρι πριν λίγες μέρες η γερμανική παραγωγή προφασιζόταν τους κανονισμούς του παιχνιδιού, παρόλα αυτά μετά από επικοινωνία με τις οικογένειες των παικτών πήρε την απόφαση να τους το ανακοινώσει.

Το σχετικό επεισόδιο προβλήθηκε ζωντανά το βράδυ της Τρίτης με τους συμμετέχοντες να ακούνε σαστισμένοι τα νέα δια στόματος του παρουσιαστή Γιόχεν Σροπ, ο οποίος συνοδευόταν από έναν γιατρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πανδημία του κορονοϊού απαριθμεί στη Γερμανία 6.000 κρούσματα και 13 νεκρούς. Μετά τη σχετική ενημέρωση οι παίκτες προχώρησαν σε ερωτήσεις ενώ παρακολούθησαν τα βιντεοσκοπημένα μηνύματα από τους οικείους τους.

https://www.youtube.com/watch?v=eMRvOiYoR6A