Σοκάρει ο Τζέιμς Καφετζής: «Ο Μπάρτζης έτρωγε μισή μπανάνα, κρατούσε την υπόλοιπη στο στόμα του και μου την έφερνε»
Reality TV

Σοκάρει ο Τζέιμς Καφετζής: «Ο Μπάρτζης έτρωγε μισή μπανάνα, κρατούσε την υπόλοιπη στο στόμα του και μου την έφερνε»

Σοκάρει ο Τζέιμς Καφετζής: «Ο Μπάρτζης έτρωγε μισή μπανάνα, κρατούσε την υπόλοιπη στο στόμα του και μου την έφερνε»

Η φιλία του με τον συμπαίκτη του έχει φτάσει σε ακραία όρια λόγω της πείνας

Στη Μαρία Παπαϊωάννου και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής, που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor  οικειοθελώς.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης περιγράφει σοκαριστικές στιγμές πείνας  που έζησε αλλά και τις θυσίες που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης για εκείνον.

«Η αλήθεια είναι ότι όλοι ψάχναμε να βρούμε φαγητό. Ειδικά όταν φεύγαμε από την παραλία για να πάμε σε κάποιο αγώνισμα, ήμασταν όλοι με τα μάτια ανοιχτά. Η Άννα Μαρία είχε βρει κάποια στιγμή ένα σάπιο μήλο, το οποίο μοιράστηκε μαζί μου. Ο Νίκος, από την άλλη, τον πρώτο μήνα είχε αρρωστήσει και έπαιρνε αντιβίωση. Ο γιατρός λοιπόν του έδινε μια μπανάνα πριν πάρει το χάπι. Τα μέτρα ήταν πολύ αυστηρά και δεν μπορούσε να την πάρει μαζί του στην παραλία. Έτρωγε λοιπόν τη μισή και κρατούσε την υπόλοιπη στο στόμα του. Ερχόταν σε εμένα, την έβγαζε και μου την έδινε να τη φάω» αποκαλύπτει.

«Ό,τι κι αν φας δεν σε κρατάει. Για να καταλάβεις πόσο μεγάλη ήταν η πείνα, η παραγωγή μάς έδινε οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα για να πλένουμε τα δόντια μας πρωί και απόγευμα. Εγώ με τον Νίκο λοιπόν τρώγαμε την οδοντόκρεμα για να αλλάξει λίγο η γεύση στο στόμα μας. Για αυτό λέμε συχνά ότι οι δύο πρώτοι μήνες ήταν οι πιο δύσκολοι», ομολογεί.

Το θέμα με την Ιωάννα Μαλέσκου

«Μετά την αποχώρησή μου από το Survivor έφτιαξα Twitter. Μου έστελναν λοιπόν πολλά μηνύματα λέγοντάς μου: “Σε παρακαλώ, παρακολούθησε την εκπομπή της Μαλέσκου για να δεις πόσο σε έκραζαν όσο ήσουν στο παιχνίδι”. Μου το είχε πει και η Άννα Μαρία όταν βγήκα. Μέχρι το επεισόδιο που έφυγα, μας έκραζαν και τους τρεις. Όταν όμως βγήκα έξω και έγινε όλος αυτός ο χαμός με τον κόσμο, ξαφνικά γίναμε τα καλύτερα παιδιά».

Η Ιωάννα Μαλέσκου σου απάντησε στο story;

Ναι, μου απάντησε. Εντάξει, ήταν καθαρά χιουμοριστικό. Το άφησα εκεί, δεν υπήρχε λόγος να το συνεχίσω.

«Ο ντόρος θα ξεφουσκώσει»

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

Αυτό που θέλω είναι να ηρεμήσω λίγο το καλοκαίρι και από το φθινόπωρο βλέπουμε. Πάντα ήθελα να κάνω μια ταξιδιωτική εκπομπή και με την Άννα Μαρία το συζητούσαμε ήδη από το παιχνίδι. Μας έχουν κάνει και μια τηλεοπτική κρούση. Προς το παρόν το συζητάμε. Επίσης, από το περασμένο φθινόπωρο είχαμε ξεκινήσει με τον αδελφό μου μια start up επιχείρηση τουριστικού περιεχομένου, κάτι που σκοπεύουμε να λανσάρουμε τον Σεπτέμβριο.

Σε προβληματίζει το γεγονός ότι σε λίγους μήνες όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομά σου μάλλον θα έχει ξεφουσκώσει;

Περιμένω πώς και πώς να συμβεί. Ξέρω ότι θα ξεφουσκώσει και το μόνο που προσπαθώ είναι τώρα που έχω την ευκαιρία να επιστρέψω την αγάπη που έχω εισπράξει από τον κόσμο. Θέλω να εκμεταλλευτώ τη δημοσιότητα για καλό σκοπό!

Όσο για τη Μαξίν αποκαλύπτει:

«Είχαμε χωρίσει πριν από το παιχνίδι. Πήγε να γίνει μια επανασύνδεση πριν μπω. Την είχα ρωτήσει αν θέλει να τη βάλω στα πρόσωπα που θα επικοινωνήσουν στο έπαθλο και μου είχε πει «ναι». Τώρα είμαστε σε καλή φάση…»