Στέλιος Χανταμπάκης: Ποια είναι η σχέση του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά το Survivor
Reality TV

Στέλιος Χανταμπάκης: Ποια είναι η σχέση του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά το Survivor

Στέλιος Χανταμπάκης: Ποια είναι η σχέση του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά το Survivor

Αποκάλυψε και τον λόγο που πήγε στο Nomads

Ποδαρικό στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Kαινούργιου έκανε ο πρώην παίκτης του Survivor και του Nomads Στέλιος Χανταμπάκης και μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης, την κόντρα που είχε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και όλα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο.

«Νομίζω ότι το αγωνιστικό κομμάτι είναι ένα από τα στοιχεία του Survivor, γιατί έχουν μπει άνθρωποι που είναι καλλιτέχνες και δεν έχουν κάνει αγωνίσματα και πρωταθλητισμό. Υπάρχει όμως, και το κομμάτι της παρέας που ένας παίκτης που είναι πιο αδύναμος προστατεύεται από την ομάδα», είπε αρχικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Σχολιάζοντας την κόντρα του Αλέξη Παππά με τον Γιώργο Κοψιδά για το ρύζι που του έδωσε η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε: «Κι εμείς είχαμε τσακωμούς για φαγητό, που ήταν αστείοι για το κοινό. Τώρα ίσως να μην ξαναγίνονταν γιατί ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να παίξει το παιχνίδι όπως θέλει.

Με τον Ντάνο έχουμε μιλήσει όποτε έχουμε βρεθεί σε κάποια κοινή εκδήλωση. Ένας καλός παίκτης στο Survivor πρέπει να είναι διπλωμάτης και να προσέχει τις αντιδράσεις του στην κάμερα. Εγώ ήμουν ανοιχτός άνθρωπος και έλεγα τα ίδια μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Κάποια πράγματα είναι αλήθεια και κάποια ψέματα. Τώρα το θέμα είναι η συνείδηση. Εγώ κοιμάμαι ήσυχος».

https://streamable.com/co270k

Για την απόφασή του να πάει στο Nomads, ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκάλυψε: «Το είδα καθαρά οικονομικά. Ήταν για το σπίτι μου. Ήταν δύσκολο, αλλά πήγε καλά. Όλα μου έκαναν καλό. Και το πρώτο ριάλιτι μου έκανε καλό. Το “τσαλάκωμα” και η ταπείνωση κάνουν καλό για να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα».

https://streamable.com/j518a1