Survivor 2024 – Ασουμανάκη: Μια Μις Ελλάς στους Διάσημους – «Θα ήθελα να παίξω με τη Δώρα»
Reality TV

Survivor 2024 – Ασουμανάκη: Μια Μις Ελλάς στους Διάσημους – «Θα ήθελα να παίξω με τη Δώρα»

Survivor 2024 – Ασουμανάκη: Μια Μις Ελλάς στους Διάσημους – «Θα ήθελα να παίξω με τη Δώρα»

«Αν καταπατήσουν την καλοσύνη μου, θα αλλάξει η Ζωή και θα γίνει μια άλλη...»

Η Μις Ελλάς Ζωή Ασουμανάκη μπαίνει στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor και λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο μίλησε στην εκπομπή Fay’s time.

«Είμαι παρά πολύ χαρούμενη που μπαίνω στο Survivor, βέβαια περίμενα να μπω με την πρώτη φουρνιά των παικτών. Έκανα λίγο υπομονή και μπαίνω μετά, από τη μια είναι καλό αυτό γιατί έχω δει πως έχουν κινηθεί οι παίκτες.

Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα όταν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή ήταν η μητέρα μου. Κυριολεκτικά τσίριζε, μου είπε ”τέλεια, θα σε παρακολουθούμε, θα σε στηρίζουμε αλλά να προσέχεις!”, ξέρεις τώρα οι μαμάδες…», ανέφερε.

Δείτε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoi Asoumanaki (@zoi.asoumanaki)


Για την προσωπικότητα της και με ποιους θα τα έχει ”καλά” μέσα στο παιχνίδι, είπε:

«Θα με χαρακτήριζα δυναμική, τελειομανής και πεισματάρα! Θα έλεγα ότι με όλους θα μπορούσα να τα πάω καλά μέσα στο παιχνίδι αλλά να μην καταπατάς και την καλοσύνη μου γιατί εκεί αλλάζει η Ζωή και γίνεται μια άλλη…».

«Από τις αντίπαλες παίκτριες, πολύ καλές αποδόσεις έχει η Δώρα. Δυο φορές που έχει παίξει με την Δαλάκα την έχει κερδίσει. Θα ήθελα να παίξω και με την Δώρα γιατί την θεωρώ δυνατή παίκτρια και γενικά θα ήθελα να ανταγωνίζομαι με άτομα δυναμικά στο στίβο της μάχης».

Επίσης δήλωσε ποιος είναι ο  ”αγαπημένος” της νικητής του Survivor και μίλησε για τον έρωτα που αφήνει πίσω στην Ελλάδα.

«Αγαπημένος μου νικητής είναι ο Ντάνος. Ήταν ένας παίκτης προσγειωμένος με στόχο και αγαπητός. Όλοι θα θέλαμε την πορεία του…».

«Φεύγοντας αφήνω πίσω έναν έρωτα, είναι λίγο μακριά, στην Κρήτη γιατί εγώ είμαι και Κρητικιά. Με στηρίζει και χαίρομαι που έχω έναν άνθρωπο υποστηρικτικό».

Δείτε όλη την συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Αυτές είναι οι δύο νέες παίκτριες που μπαίνουν στο παιχνίδι