Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Reality TV

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τι έδειξε η κάλπη - Τι αποφάσισαν οι δύο «ασφαλείς»;

Συμβούλιο και ψηφοφορία είχε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με την κόκκινη ομάδα να μπαίνει στη διαδικασία να βγάλει στον τάκο έναν παίκτη της, μετά την ήττα με 10-9 στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Γιώργο Λιανό να ζητάει από τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Ντάφυ την άποψή τους για τη ροή του αγώνα.

«Δεν περίμενα από τον Πάνο αυτό που έκανε. Να του πει ο Σάκης και ο Αλέξης να μην ξεχάσει αυτό που είπαν. Ο Σάκης με όλο τον σεβασμό που του έχω, δεν το περίμενα, έκανε μεγάλο πέναλτι. Χάσαμε ένα δικό μας ματς, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τα θέλαμε και τα πάθαμε», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Η Μαριάνθη ψήφισε τον Τριαντάφυλλο, ο Κόρομι τη Μαριάνθη και ο Παύλος τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Η κάλπη των κόκκινων έβγαλε υποψήφια τη Μαριάνθη με 9 ψήφους. «Είναι σεβαστό το αποτέλεσμα από την ομάδα. Μετά τη συζήτηση, κάπου το περίμενα. Δεδομένων των πραγμάτων, όπως τα σκέφτομαι, αγωνιστικά δεν θεωρώ ότι είμαι μια αδύναμη παίκτρια που δεν φέρνει πόντους», δήλωσε.

Η Άννα Μαρία υπέδειξε τον Γιώργο Ταβλαδάκη, ψηφίζοντας αγωνιστικά. «Μετά από κάποια περιστατικά θα ψηφίσω άλλον συμπαίκτη μου. Μετά τον Πάνο Καλίδη είναι κι αυτός από τους αδύναμους. Χρησιμοποίησε και πίεσε ψυχολογικά, με αυτά που ήξερε πριν μπει, λέγοντας ότι εγώ, ο Τζέιμς και ο Νίκος ήμαστε οι πιο μισητοί παίκτες. Δεν είναι η σωστή στρατηγική», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Κόρομι με τη σειρά του πήρε τον λόγο: «Στο σημείο που έχουμε φτάσει πεινάμε όλο και περισσότερο. Σιγά σιγά από εκεί που κοιτούσαμε συμβίωση και φιλίες, πλέον γίνεται αγωνιστικό το θέμα. Η κάθε νίκη θα μας φέρνει φαγητό» .

https://streamable.com/klp2af

Ως εκ τούτου, ο Γιώργος Κόρομι υπέδειξε τον Τριαντάφυλλο. «Είχα αποφασίσει να ψηφίσω κάποιο άλλο άτομο, αλλά έκανε κάποιες κινήσεις που δεν μου άρεσαν και δεν είμαι 15 χρονών για να μην τις καταλάβω».

Η τετράδα των παικτών που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο Γιώργος Ταβλαδάκης, η Μαριάνθη και ο Τριαντάφυλλος.

https://streamable.com/j2td0h