Survivor: Έξαλλος ο Γιώργος Κοψιδάς με την «τσατσιά» της μπλε ομάδας – Πέταγε πράγματα στον πάγκο
Reality TV

Survivor: Έξαλλος ο Γιώργος Κοψιδάς με την «τσατσιά» της μπλε ομάδας – Πέταγε πράγματα στον πάγκο

Survivor: Έξαλλος ο Γιώργος Κοψιδάς με την «τσατσιά» της μπλε ομάδας – Πέταγε πράγματα στον πάγκο

Το φάουλ της μπλε ομάδας με τον Πάνο Καλίδη έφερε νεύρα στον Άγιο Δομίνικο

Πολλά νεύρα επικράτησαν στην κόκκινη ομάδα μετά την ήττα με 10-9 από την μπλε ομάδα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor και αυτό διότι οι αντίπαλοι επέλεξαν να «κλέψουν» το 9-8 αλλάζοντας τον παίκτη τους για να φτάσουν στην ισοπαλία.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καλίδης ήταν να αγωνιστεί απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο, ωστόσο ενώ ο τραγουδιστής ξεκίνησε να πηγαίνει προς την έναρξη του αγωνίσματος, τελικά γύρισε πίσω λέγοντας ότι πονάει το πόδι του. Έτσι, τη θέση του πήρε ο Γιώργος Ταβλαδάκης και νίκησε τον Ασημακόπουλο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Κοψιδάς έδωσε ειρωνικά συγχαρητήρια στους μπλε για τη νίκη τους και από τα νεύρα του άρχισε να πετάει τα παπούτσια του στον πάγκο του, ενώ και η Άννα Μαρία Βέλλη παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος αυτό που έγινε.

Ο Σάκης Κατσούλης προσπάθησε να πείσει ότι δεν έγινε επίτηδες και ότι ο Πάνος όντως πόναγε, ωστόσο κανείς δεν τον πίστεψε, με τον Γιώργο Κοψιδά να τονίζει ότι εκνευρίστηκε. «Υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητές μας», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε ότι: «Έκαναν τσατσιά. Δεν ρωτήθηκα από κανέναν με ποιον θα παίξω. Το σωστό ήταν να είχα φύγει και εγώ. Άλλαξε η ροή του παιχνιδιού».

https://streamable.com/u358rd

«Επίθεση» στη Μαριάνθη

Η συζήτηση μεταφέρθηκε στην μπλε πλευρά του νησιού, με τον Αλέξη Παππά να λέει ανοιχτά ότι ήταν θέμα στρατηγικής να μην αγωνιστεί ο Πάνος Καλίδης, ενώ το ίδιο έκανε και ο τραγουδιστής, λέγοντας ότι από τη στιγμή που το Survivor δέχεται το πέναλτι, γιατί να μην το κάνουν, έτσι ώστε να φάνε.

Στην κόκκινη ομάδα, τα βέλη έπεσαν στη Μαριάνθη, η οποία πήρε πάνω της την τελευταία αναμέτρηση και τελικά δεν κατάφερε να βγει πρώτη. Η Καρολίνα της έριξε την ευθύνη για την ήττα, ενώ η Μαριάνθη ζήτησε εξηγήσεις για τον λόγο που της φώναξαν μετά την ήττα.

https://streamable.com/nbmo3d

Το αγώνισμα ατομικής ασυλίας κέρδισε ο Γιώργος Κόρομι. «Θα κοιτάξω το καλό της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/31p4si