Survivor: Αυτοί κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας
Reality TV

Survivor: Αυτοί κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας

Survivor: Αυτοί κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας

Ο πρώτος μετά τις... μεταθέσεις!

Οι νέες ομάδες του Survivor είναι γεγονός και όσοι άλλαξαν στρατόπεδο, γνώρισαν τα νέα τους σπίτια πριν αναχωρήσουν για τον στίβο μάχης που θα τους έδινε την ασυλία.

«Κόκκινοι» και «Μπλε», ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι με τη νέα τάξη πραγμάτων και ακόμα και η Ασημίνα Ιγγλέζου που στην αρχή στεναχωρήθηκε, τελικά δήλωσε ότι οι συμπαίκτες της την έκαναν να νιώσει πολύ όμορφα.

«Επέλεξα με βάση και το αγωνιστικό κριτήριο, αλλά και επικοινωνιακά, ποιοι θα ταιριάζουμε μεταξύ μας», είπε ο Γιώργος Κοψιδάς.

https://streamable.com/swq9cc

Στους «Μαχητές», η αλλαγή έφερε και… κακοτυχία, καθώς ο καιρός δεν επέτρεψε στους παίκτες να ψαρέψουν για να ευχαριστήσουν τα νέα μέλη.

Μάλιστα, οι «Μπλε» έγιναν έξαλλοι με τα 4 παιδιά που έφυγαν για την άλλη ομάδα, καθώς είχαν καταναλώσει όλες τις προμήθειες πριν φύγουν.

Στην πλευρά των «Κόκκινων» στήθηκε ένα μικρό πάρτι, με τον Τριαντάφυλλο να τραγουδά και την Ελίζαμπεθ να χορεύει ζεϊμπέκικο.

https://streamable.com/gufyq7

Οι «Κόκκινοι» έκαναν και στιλιστικές αλλαγές στα ρούχα τους, με τους Τριαντάφυλλο και Περικλή Κονδυλάτο να κόβουν τα μπλουζάκια τους και τα κορίτσια να φτιάχνουν τα μαλλιά τους. Στους «μπλε» το ψάρεμα και το μαγείρεμα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

https://streamable.com/uhptli

Στο αγώνισμα ασυλίας, οι ομάδες έπαιξαν για το τοτέμ. Η νικήτρια ομάδα θα είναι η παρατηρήτρια στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Acun Ilıcalı εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον Άγιο Δομίνικο και υποσχέθηκε δώρα που θα ζηλέψει μέχρι και ο Γιώργος Λιανός. Ο Acun μίλησε στα Ελληνικά και μετά έπιασε συζήτηση με τους παίκτες. Ο Acun ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Λιανός θα πρέπει να αποχωρήσει σε έναν μήνα για την Ελλάδα και ως εκ τούτου τη θέση του θα πάρει ο ίδιος.

https://streamable.com/vjz3fv

Ο αγώνας

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους Νίκο Μπάρτζη και Γιώργο Κόρομι, με τον δεύτερο να κάνει το 1-0 για τους «Κόκκινους», ενώ η Άννα Μαρία κέρδισε την Ανθή Σαλαγκούδη και ισοφάρισε.

https://streamable.com/dh1ws7

Ο Αλέξης Παππάς έκανε το 2-1 για τους «Μπλε» απέναντι στον Κώστα Παπαδόπουλο, η Ελευθερία Ελευθερίου σημείωσε το 3-1 κόντρα στην Ασημίνα και ο Πάνος Καλίδης το 4-1 στη «μάχη» με τον Τριαντάφυλλο.

https://streamable.com/7kv0lm

Το 5-1 για τους «Μπλε» πέτυχε η Μαριαλένα απέναντι στη Σοφία, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς μείωσε σε 5-2 στον αγώνα με τον Chris Σταμούλη. Το 6-2 έκανε η Έλενα Μαριπόζα απέναντι στην Ελίζαμπεθ.

https://streamable.com/3cyplk

Τζέιμς Καφετζής και Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκαν αντίπαλοι, με τον πρώτο να σημειώνει το 7-2 για την ομάδα του. Ο Νίκος Μπάρτζης νίκησε τον Περικλή Κονδυλάτο για το 8-2 και η Μαριαλένα το 9-2 απέναντι στην Ασημίνα.

https://streamable.com/65aelb

Ο Πάνος Καλίδης έπαιξε για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στον Γιώργο Ασημακόπουλο, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Γιώργος μείωσε σε 9-3 για τους «Κόκκινους». Η Ελίζαμπεθ νίκησε την Άννα Μαρία Βέλλη για το 9-4, όμως ο Τζέιμς έδωσε την νίκη στο αγώνισμα ασυλίας για τους «Μπλε».

https://streamable.com/d6e6m9