Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Reality TV

Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποιον ψήφισαν οι «Μαχητές» για να φύγει

Με αναμμένες τις δάδες τους, εμφανίστηκαν οι «Μαχητές» στο συμβούλιο του Survivor, καθώς ήταν η ομάδα που ηττήθηκε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και εκείνη που θα έπρεπε να ψηφίσει έναν παίκτη για να μπει στη διαδικασία της αποχώρησης, απέναντι στην Αγγελική Λάμπρη.

Οι «μπλε», που βρέθηκαν για πρώτη φορά σε αυτή τη θέση, δεν είχαν αποφασίσει για το ποιον θα ψηφίσουν, καθώς κανείς δεν πίστευε ότι θα ηττηθεί και θα βρεθεί στη συγκεκριμένη θέση.

Από την άλλη πλευρά, οι «Διάσημοι» πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους και το γεγονός ότι θα ήταν απλά παρατηρητές στη διαδικασία.

Το συμβούλιο

Η στεναχώρια ήταν εμφανής σε όλους τους «Μαχητές», η Μαριαλένα χαρακτήρισε παιχνίδι τύχης το αγώνισμα, λόγω του ότι ήταν με κλειστά μάτια. Για τη συμπεριφορά των αντιπάλων σχολίασε ότι δεν την ενοχλεί κάτι, λέγοντας ότι σχόλια ακούγονται και από τους δύο πάγκους.
Ο James δήλωσε ότι οι «Διάσημοι» είναι χωρισμένοι και χαρακτήρισε «γελοίο» το θέμα που προέκυψε στην απέναντι ομάδα με το πολυσυζητημένο ρύζι. Οι «μπλε» στην πλειοψηφία τους είπαν ότι θα ψηφίσουν με βάση τα αθλήματα.
«Ανυπομονώ» είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Λάμπρη, όταν ρωτήθηκε για τον δεύτερο παίκτη που θα είναι υποψήφιος. «Βλέπω ότι φοβούνται πολύ. Είναι λαλίστατοι, κάτι που δεν το περίμενα. Μέσα μου έχω φανταστεί ποιος μπορεί να είναι συνυποψήφιος και περιμένω να δω αν θα βγει το ένστικτό μου», δήλωσε.
Ο Αλέξης Παππάς ρώτησε τους «Μαχητές» αν και οι 7 πόντοι που κέρδισαν ήταν από τύχη, με τη Μαριαλένα να απαντά ότι ναι ήταν και αυτοί θέμα τύχης.
Ο Περικλής μίλησε ειρωνικά απέναντι στους «μπλε», απαντώντας στο θέμα περί διαφοράς ηλικιών ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κάπως έτσι ξεκίνησε μια μικροένταση στο συμβούλιο, με τον Chris να παίρνει τον λόγο. Ο Πάνος Καλίδης χάρηκε με τη νίκη του και ζήτησε κι άλλα αθλήματα που να δουλεύει το μυαλό και όχι μόνο η δύναμη.

Η ψηφοφορία

Η Μαριπόζα ψήφισε τον Κώστα, ο Ασημακόπουλος ψήφισε τον Νίκο γιατί δεν έχει φέρει νίκες στην ομάδα του και η Σοφία τον Νίκο για αγωνιστικούς λόγους. Ο Κόρομι «μαύρισε» και εκείνος τον Νίκο λέγοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα συμβίωσης μαζί του.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έδειξε τον Κώστα Παπαδόπουλο ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση με έξι ψήφους, έναντι πέντε του Νίκου.
«Στατιστικά να δούμε ποιος έχει φέρει τις περισσότερες νίκες και ήττες. Είμαι στεναχωρημένος και σοκαρισμένος», είπε ο Κώστας, ενώ η Αγγελική δήλωσε ότι το αποτέλεσμα συμπίπτει με το ένστικτό της.