Survivor: Αισχρά λόγια στο συμβούλιο του νησιού – «Να τα βάλεις εκεί που ξέρεις» – Σε δύσκολη θέση ο Λιανός
Reality TV

Survivor: Αισχρά λόγια στο συμβούλιο του νησιού – «Να τα βάλεις εκεί που ξέρεις» – Σε δύσκολη θέση ο Λιανός

Survivor: Αισχρά λόγια στο συμβούλιο του νησιού – «Να τα βάλεις εκεί που ξέρεις» – Σε δύσκολη θέση ο Λιανός

Ξέφυγαν τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο

Χαμός επικράτησε στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor με αφορμή τα σχόλια που έγιναν από την κόκκινη ομάδα κατά του Τριαντάφυλλου.

Ο Αλέξης Παππάς πήρε τον λόγο και θέλησε να υποστηρίξει τον Ντάφυ, μιλώντας συγκεκριμένα για τα γεννητικά όργανα που είπαν οι συμπαίκτες του ότι δεν έχει.

«Ο Τριαντάφυλλος από την αρχή που ήρθε έχει καλό λόγο που βρίσκεται εδώ. Δεν θέλω να τον υποστηρίξω. Όταν ήρθε μου είπε την πρώτη μέρα ότι ήρθε για να αποδείξει στον πεθερό του και τη γυναίκα του ότι μπορεί να αντέξει για πάνω από 3-4 μέρες. Εκείνοι του είχαν πει ότι δεν μπορεί. Όταν πέρασε μια βδομάδα και πέρναγε δύσκολα και έκλαιγε, μου έλεγε θέλω να με κρύβεις και να μην με αφήνεις να φαίνομαι για να μην με βλέπει ο Νικόλας.

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να μην μπορούσε να συνεισφέρει όταν φτιάχναμε τα σπιτάκια και να καρφώνει κλπ, αλλά ήταν εκεί και κουβάλαγε ξύλα και έσπαγε καρύδες. Ο ανδρισμός δεν έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα τρέχει κάποιος ή βρίσκει στόχο, αν σε ενόχλησε το διχίλιαρο γιατί συνέχισες να τον κάνεις παρέα», είπε ο Αλέξης Παππάς στον Γιώργο Κόρομι, με τον «Κόρο» να αντιδρά.

Ο Αλέξης αναφέρθηκε ξανά στα γεννητικά όργανα, αυτή τη φορά του «Κόρο» και του είπε χαρακτηριστικά: «Εσύ που έχεις πολλά και είναι και βαριά, σου προτείνω να τα βάλεις εκεί που ξέρεις», με τα πράγματα να ξεφεύγουν.

Ο Γιώργος Λιανός παρενέβη ζητώντας από τους παίκτες να ηρεμήσουν, ωστόσο η ένταση κορυφώθηκε και αναγκάστηκε να χτυπήσει το χέρι του στο stand του για να επαναφέρει την τάξη.

Τον λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος δήλωσε ότι είναι μόνος του πλέον στην παραλία. «Έπιασε ένα χταπόδι ο Κόρομι, το έφερε στο πρόχειρο κατάλυμα, το πρόσφερε σε όλους κι εγώ καθόμουν δίπλα και δεν ήρθε κανείς να μου πει πάρε. Ανακοίνωσε το όνομά μου να φύγω. Αν μείνω θα είναι πόλεμος».

https://streamable.com/72m5lb