Survivor: Ακόμα ένα ντέρμπι στον Άγιο Δομίνικο – Ποια ομάδα κέρδισε;
Reality TV

Survivor: Ακόμα ένα ντέρμπι στον Άγιο Δομίνικο – Ποια ομάδα κέρδισε;

Survivor: Ακόμα ένα ντέρμπι στον Άγιο Δομίνικο – Ποια ομάδα κέρδισε;

Χέρι χέρι οι δύο ομάδες

Αγώνισμα επικοινωνίας είχε απόψε (10/3) το Survivor, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για φωτογραφίες και γράμματα είτε από φίλους (κόκκινη ομάδα), είτε από συγγενείς (μπλε ομάδα).

Οι δύο ομάδες, εκτός από την επικοινωνία, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και χαλβά, ωστόσο για να φτάσουν στο έπαθλο θα έπρεπε να περάσουν από έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης.

Εκτός αγώνα έμειναν η Καρολίνα, ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου για λόγους υγείας.

Ο αγώνας

Στο πρώτο ματς, ο Γιώργος Κόρομι βρέθηκε απέναντι από τον Γιώργο Ταβλαδάκη και τον κέρδισε για το 1-0.  Ο Κώστας Παπαδόπουλος νίκησε τον Νίκο Μπάρτζη για το 2-0 και η Ελένη τη Χριστίνα για το 3-0.

https://streamable.com/ypp1zt

Ο Γιώργος Κοψιδάς επικράτησε του Πάνου Καλίδη για το 4-0, ενώ ο Τζέιμς μείωσε σε 4-1 απέναντι στον Τριαντάφυλλο. Η Μαριαλένα πέτυχε το 4-2 κόντρα στη Νικολέτα και ο Σάκης το 4-3 απέναντι στον Ηλία Μπόγδανο.

https://streamable.com/9hhcdh

Στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαριάνθη και Άννα Μαρία, η πρώτη σημείωσε το 5-3, ενώ ο Τζέιμς νίκησε τον Γιώργο Ασημακόπουλο για το 5-4. Ο Γιώργος Ταβλαδάκης έφερε την ισοφάριση για την μπλε ομάδα κόντρα στον Παύλο Γαλακτερό. Η Μαριαλένα έκανε το 6-5 και την ανατροπή, κόντρα στη Μαριάνθη.

https://streamable.com/oorlwx

Ο Γιώργος Κοψιδάς ισοφάρισε για το 6-6 απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη και ο Κόρομι κέρδισε τον Πάνο Καλίδη για το 7-6 των «κόκκινων». Η Άννα Μαρία πέτυχε το 7-7 κόντρα στην Ελένη.

https://streamable.com/wcat9w

Ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να μην αγωνιστεί απέναντι στον Σάκη Κατσούλη, με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι στην κόκκινη ομάδα, με τον Σάκη να επιλέγει τον Γιώργο Κοψιδά για αντίπαλό του. Ο Σάκης σημείωσε το 8-7 για την μπλε ομάδα και η Χριστίνα το 9-7 κόντρα στη Νικολέτα, η οποία βιάστηκε να πανηγυρίσει, χωρίς να δει ότι δεν είχε ολοκληρώσει τον στόχο της. Ο Τζέιμς κέρδισε τον Γιώργο Κόρομι και οι «μπλε» έφτασαν στη νίκη.

https://streamable.com/2l2d77