Survivor All Star: Κίνημα υπέρ της Μαριαλένας στο Twitter – «Δίκιο έχει, την πρήξανε!»
Reality TV

Survivor All Star: Κίνημα υπέρ της Μαριαλένας στο Twitter – «Δίκιο έχει, την πρήξανε!»

Survivor All Star: Κίνημα υπέρ της Μαριαλένας στο Twitter – «Δίκιο έχει, την πρήξανε!»

Έξαλοι οι Twitterαδες με το «πέσιμο» στη Μαριαλένα

Πολύς λόγος γίνεται στο Survivor All Star τις τελευταίες δύο εβδομάδες για τις ψήφους της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαριαλένα αποφάσισε να ψηφίσει τον καλό της φίλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε να ψηφίσει γυναίκα.

Στη χθεσινή ψηφοφορία ωστόσο, έριξε στην κάλπη το όνομα της Μελίνας, καθώς στα τελευταία αγωνίσματα, εκείνη αγωνιστικά δεν πρόσφερε τίποτα, συγκριτικά με τον πολύ ανεβασμένο Κωνσταντίνο.

Survivor All Star spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που βγήκαν μονομιάς στον τάκο

Φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο, με τους «Κόκκινους» ειδικά να σχολιάζουν και κάποιους από αυτούς να μιλούν για στρατηγική της Μαριαλένας.

Το θέμα, εκτός από το συμβούλιο, συνεχίστηκε και στην παραλία των παικτών.

«Με πείραξε βαθιά μέσα μου το ότι με ψήφισε η Μαριαλένα, γιατί είχε πει ότι στηρίζει τις γυναίκες. Κι εγώ το είχα πει αυτό, γιατί έχουμε μείνει δύο. Το κράτησα», είπε η Μελίνα στην κάμερα, ενώ πάνω στην πλάκα τη ρώτησε αν είδε εφιάλτες που την ψήφισε.

«Έχω πραγματικά κουραστεί να απολογούμαι κάθε φορά για το τι ψηφίζω εγώ. Κάθε φορά δεν θέλω να στεναχωρήσω κανέναν με την ψήφο μου. Έχω πραγματικά κουραστεί. Όλες οι συζητήσεις γυρίζουν με το τι ψήφισα», είπε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα.

«Από εδώ και στο εξής θα ψηφίζω ό,τι θέλω, όποιον θέλω, όποτε θέλω», ανακοίνωσε σε Βασάλο και Κατσούλη, με τον Κωνσταντίνος να της λέει «Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω».

«Για άλλους λόγους κάνεις παρέα με τον Μπάρτζη, Κωνσταντίνε»

Ο Βασάλος θεωρεί υποκριτική τη στάση της Μαριαλένας, η οποία έχει έρθει κοντά με τη Μελίνα, η οποία τους «έθαβε» προηγουμένως.

Η Μαριαλένα στην προσωπική της συνέντευξη ανέφερε την παρέα που κάνει πλέον ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Νίκο Μπάρτζη και ανέφερε ότι μάλλον ο πρώτος το κάνει για άλλους σκοπούς.

Το Twitter στήριξε Μαριαλένα

Οι Twitterάδες παρά το γεγονός ότι δεν λατρεύουν τη Μαριαλένα, αυτή τη φορά τη στήριξαν ξεκάθαρα.