Survivor: Έξαλλη η Ασημίνα Ιγγλέζου με τον Κόρομι – Τον χαρακτήρισε «ύπουλο»
Reality TV

Survivor: Έξαλλη η Ασημίνα Ιγγλέζου με τον Κόρομι – Τον χαρακτήρισε «ύπουλο»

Survivor: Έξαλλη η Ασημίνα Ιγγλέζου με τον Κόρομι – Τον χαρακτήρισε «ύπουλο»

Τι είπε και για τον Γιώργο Κοψιδά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η Ασημίνα Ιγγλέζου μετά το καυστικό μήνυμα της στο twitter για τον Γιώργο Κόρομι. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έγινε έξαλλη με την κίνηση του Ασημακόπουλου και του Κόρομι να μην δώσουν φαγητό στον Τριαντάφυλλο και αποκάλυψε πως οι δυο πρώην  παίκτες των «Μαχητών» που βρίσκονται στην Κόκκινη Ομάδα είναι… «ύπουλοι»

«Κόρο όταν ο Νταφ και εγώ είχαμε βρει κάτι έξτρα ερχόσουν πρώτος να προμηθευτείς και φυσικά εμείς μοιράζαμε σε όλη την ομάδα. Κόρο είσαι η ντροπή του άντρα #survivorGR», έγραψε αρχικά στο twitter η Ασημίνα Ιγγλέζου και έδωσε «τροφή» στους χρήστες των social media.

Ενώ, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» είπε: «Όταν άλλαξα ομάδα ο μορφασμός στο πρόσωπό μου ήταν επειδή θα πάω δίπλα στον Κόρο, τον Ασημακόπουλο, τον Κώστα και τη Σοφία Αυτό που βλέπετε εσείς τώρα το έβλεπα από την αρχή στο παιχνίδι. Ο Κόρο δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί αυτό που προσφέρει στην ομάδα, μια μπουκιά ψάρι» και συνέχισε: «Δεν είναι τόσο σημαντική η μπουκιά από το ψάρι όσο η αρμονία στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο να σε απομονώνουν. Εγώ γι’ αυτό είχα πέσει και αγωνιστικά».

Ενώ, για τα σενάρια δωροδοκίας του Τριαντάφυλλου σε συμπαίκτες του είπε: «Σε περίπτωση που έχει συμβεί αυτό να έχει τάξει χρήματα, που δεν το βρίσκω κακό, αλλά μου φαίνεται ύπουλο να το βγάζεις μπροστά τώρα».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κοψιδά λέγοντας πως εκείνος υποκινεί πολλές καταστάσεις. «Ο Κοψιδάς επειδή δεν ήθελε να ανακατεύεται έστελνε τον Τριαντάφυλλο να μας προσεγγίσει».

Τέλος, για τον Γιώργο Ασημακόπουλο είπε: «Από την πρώτη μέρα που μπήκα ερχόταν να μάθει τι χρήματα παίρνω. και έκανε συζητήσεις και άκουγα ότι είχε αφήσει έξω κάτι αν βγει προτεινόμενος να ψηφιστεί»

https://streamable.com/h9e7t2