Survivor: «Επίθεση» στην Άννα Μαρία Βέλλη από την μπλε ομάδα – Ξέσπασε σε λυγμούς
Reality TV

Survivor: «Επίθεση» στην Άννα Μαρία Βέλλη από την μπλε ομάδα – Ξέσπασε σε λυγμούς

Survivor: «Επίθεση» στην Άννα Μαρία Βέλλη από την μπλε ομάδα – Ξέσπασε σε λυγμούς

Μήλον της έριδος ο Αλέξης Παππάς με τον Chris Σταμούλη

Εντάσεις στην μπλε ομάδα του Survivor έφερε η ήττα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με μια φράση της Άννας Μαρίας να δημιουργεί εκνευρισμό ανάμεσα στους παίκτες, πριν καν επιστρέψουν στην παραλία τους.

Οι «μπλε» περίμεναν να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία, με την Άννα Μαρία Βέλλη να λέει μπροστά σε όλους ότι επηρεάστηκε η ψυχολογία της στον αγώνα από συζήτηση που άκουσε ανάμεσα στον Αλέξη και τον Chris.

Η ίδια είπε ότι οι δύο συμπαίκτες της μιλούσαν για την ατομική ασυλία και ότι θα πάνε σε αυτό το αγώνισμα και θα περάσει η ώρα. Ο Αλέξης και ο Chris αποκρίθηκαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ όλη η κατάσταση έφερε την έκρηξη του Πάνου Καλίδη ο οποίος ζήτησε να σταματήσουν αυτές οι κουβέντες.

Το ίδιο είπε και η Μαριαλένα και ο Νίκος Μπάρτζης, με την Άννα Μαρία να μη σταματά και τη Χριστίνα να της τονίζει ότι συνέχεια προκαλεί εντάσεις.

https://streamable.com/cqfs4l

Η Άννα Μαρία ζήτησε εξηγήσεις από τη Χριστίνα και εκείνη της απάντησε ότι συνεχίζει να πιστεύει αυτό που λέει. «Μην κάνει τη χαζή», είπε η Χριστίνα, με την Άννα Μαρία να ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στην κάμερα, καθώς κανείς από τους φίλους της δεν την υπερασπίστηκε.

«Το έχω κάνει πολλές φορές για τον Νίκο να προσπαθώ να τον ηρεμήσω και να τον “καλύψω”. Ήθελα να δω μια στήριξη από αυτούς και μετά να μου πουν ότι έκανες λάθος», δήλωσε η Άννα Μαρία.

https://streamable.com/oa89r5