Survivor: Μαλλιά κουβάρια το Συμβούλιο με τον Τριαντάφυλλο, την Ελευθερία και τον Περικλή
Reality TV

Survivor: Μαλλιά κουβάρια το Συμβούλιο με τον Τριαντάφυλλο, την Ελευθερία και τον Περικλή

Survivor: Μαλλιά κουβάρια το Συμβούλιο με τον Τριαντάφυλλο, την Ελευθερία και τον Περικλή

Ενδοοικογενειακή σύρραξη στους Κόκκινους και κόντρα με τους Μπλε αλλά όλοι... φίλοι

Το Συμβούλιο αποχώρησης του Survivor είχε αρκετή ένταση και το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν και πάλι το ρύζι.

Ο Γιώργος Κοψιδάς σε μια κίνηση ματ ξεμπρόστιασε τους Μπλε, φέρνοντας μαζί του τη μοναδική μεγάλη κούπα που οι Κόκκινοι διαθέτουν και στην οποία μέτρησαν την ποσότητα των προμηθειών.

«Εάν σε αυτή την κούπα καταφέρεις να βάλεις 29 κουταλιές ρύζι, θα σου ζητήσω συγγνώμη και θα σου δώσω και 10 κουταλιές ακόμη από το προσωπικό μου μερίδιο» προκάλεσε ο Γιώργος τον James που υπαναχώρησε λέγοντας ότι δεν γνώριζε ότι υπάρχουν αυτά τα μεγέθη κούπας.

https://streamable.com/hf7fc8

Η επόμενη συζήτηση ήταν μια αντιπαράθεση ανάμεσα στην ενθουσιασμένη Ελευθερία με τη νέα της ομάδα και τον «δικαστή» Τριαντάφυλλο.

Ο Τριαντάφυλλος επιτέθηκε στην Ελευθερία λέγοντάς της ότι της αρέσει η Μπλε ομάδα επειδή ζήλευε την Κάτια και τώρα είναι μια χαρά χωρίς αυτήν.

https://streamable.com/xqjf9z

Και τότε ήρθε η σειρά του Περικλή να μιλήσει ο οποίος φυσικά ανέτρεψε την άποψη του Τριαντάφυλλου και «έδωσε» τον Κοψιδά.

«Να σταματήσει να με ειρωνεύεται, δεν με ξέρει κι από χτες» είπε ο Τριαντάφυλλος στον James.

Ο αρχηγός της Μπλε ομάδας έδωσε και προβλέψεις για τη σειρά των αποχωρήσεων στην κόκκινη ομάδα. Έτσι, όπως είπε, θα φύγει ο Περικλής και σειρά θα πάρουν η Ανθή, η Ασημίνα και η Ελισάβετ αλλά και ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Τριαντάφυλλος με αυτή τη σειρά, κάτι που εκνεύρισε τον Τριαντάφυλλο αλλά και την Ελισάβετ που του ζήτησε να σταματήσει να παίζει σκάκι.

Eναντίον του Τριαντάφυλλου και ο Αλέξης Παππάς λέγοντάς του ότι δεν τον τιμά να υποβαθμίζει ένα 24χρονο παιδί, αναφερόμενος στον James.

https://streamable.com/wgqf5w