Reality TV

Survivor – Μαριαλένα: Πήγε να ζητήσει «τα ρέστα» από την Ελένη – Κλάματα από τη Χαμπέρη για τις «επιθέσεις» του ζευγαριού

Survivor – Μαριαλένα: Πήγε να ζητήσει «τα ρέστα» από την Ελένη – Κλάματα από τη Χαμπέρη για τις «επιθέσεις» του ζευγαριού

Δήλωσε πως νιώθει στόχος του Σάκη και της Μαριαλένας

Ευκαιρία για ένα τετ α τετ ξεκαθάρισμα λογαριασμών με την Ελένη βρήκε η Μαριαλένα απόψε στο Survivor.

Συγκεκριμένα, πήγε να ζητήσει τα ρέστα από τη συμπαίκτριά της για μία φράση που άκουσε να λέει στους Amigos ενώ συζητούσαν τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο και ειδικότερα το ότι την αποκάλεσε «την κοπέλα που έχει δίπλα του ο Σάκης», γεγονός που την ενόχλησε επειδή της φάνηκε μειωτικός χαρακτηρισμός.

Μετά άρχισε να της καταλογίζει όσα «στραβά», σύμφωνα με την ίδια, έχει κάνει απέναντι στην ίδια και τον Σάκη και φυσικά στο τέλος έπεσε στο τραπέζι και το θέμα του πάγκου, για τις φορές που την έπιασε να πανηγυρίζει για τους Amigos ενώ κάθεται δίπλα τους.

https://streamable.com/kb7137

Επιστρέφοντας στην παρέα της η Ελένη τους αφηγήθηκε «χαρτί και καλαμάρι» αυτά που είπαν και στο τέλος ξέσπασε σε κλάματα επειδή την έχουν βρει εύκολο στόχο και τη«χτυπάνε».

«Αυτά δεν τα κάνουν σε άλλους, Υπήρχε περίπτωση να το έκαναν αυτό σε εσάς;» είπε με παράπονο στους φίλους της ενώ εκείνοι προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν. «Επειδή είσαι πολύ καλό κορίτσι γι΄αυτό σε χτυπάνε» της είπε ο Ασημακόπουλος.

https://streamable.com/17gq3b

Exit mobile version