Survivor: Με ποιον πρώην παίκτη του reality επιβίωσης είχε σχέση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;
Reality TV

Survivor: Με ποιον πρώην παίκτη του reality επιβίωσης είχε σχέση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Survivor: Με ποιον πρώην παίκτη του reality επιβίωσης είχε σχέση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Οι δυο τους ήταν συναθλητές και ζευγάρι

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού Survivor και παρά το γεγονός ότι υπέστη σοκ με την είσοδο του πρώην συντρόφου της Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι, φαίνεται ότι τελικά το ξεπέρασε γρήγορα και μάλιστα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στη συμβίωση.

Η «μπλε» παίκτρια, πριν πάρει την απόφαση να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο είχε χωρίσει με τον ποδοσφαιριστή και επιχειρηματία, όμως η ζωή τους έφερε ξανά μαζί, έστω και σαν συμπαίκτες.

Η Μαριαλένα ωστόσο έχει υπάρξει ζευγάρι και με έναν πρώην παίκτη του Survivor, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο faysbook.gr και τον Παύλο Χρίστου.

Ο Νίκος Κοσμάς, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor Ελλάδας εναντίον Τουρκίας, γνωρίζει αρκετούς από τους φετινούς παίκτες του reality. «Ναι, γνωρίζω αρκετούς. Καταρχάς με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουμε υπάρξει συναθλητές στην ίδια ομάδα. Με τον Γιώργο Ταβλαδάκη που μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι είμαστε φίλοι. Έχω γνωριστεί με τον Ηλία και την Χριστίνα», δήλωσε χαρακτηριστικά και σε ερώτηση για το αν ήταν ζευγάρι με τη Μαριαλένα αποκάλυψε:

«Ναι, ισχύει. Συνέβη πριν αρκετά χρόνια βέβαια, αλλά ναι ήμασταν σε σχέση για ένα διάστημα. Γνωριζόμασταν από μικρά παιδιά λόγω του αθλήματος και πριν 9-10 χρόνια ήμασταν και ζευγάρι».

Αναφορικά με την απόφασή της να μπει στο Survivor: «Καταρχάς είναι ένα πολύ καλό παιδί και πάντα ήταν πολύ ταλαντούχα αθλήτρια αν και σταμάτησε νωρίς τον πρωταθλητισμό. Νομίζω πως αγωνιστικά είναι από τις καλύτερες γυναικείες παρουσίες στο φετινό Survivor».