Survivor: Ο τσακωμός για τις «φαγωμένες» προμήθειες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Reality TV

Survivor: Ο τσακωμός για τις «φαγωμένες» προμήθειες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Ο τσακωμός για τις «φαγωμένες» προμήθειες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το συμβούλιο είχε ένταση

Με αναμμένες τις δάδες τους έφτασαν στο συμβούλιο του Survivor οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, καθώς ήταν οι ηττημένοι του αγώνα ασυλίας και θα έπρεπε να ψηφίσουν τον πρώτο προτεινόμενο προς αποχώρηση.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο Γιώργος Λιανός άνοιξε την κουβέντα για τις προμήθειες που έφαγαν οι πρώην παίκτες των «Μαχητών», πριν πραγματοποιηθούν οι αλλαγές και τελικά βρεθούν στην αντίπαλη πλευρά.

«Αποφασίσαμε σαν ομάδα ότι το σωστό και το δίκαιο είναι να επιστραφούν οι προμήθειες. Είναι ομόφωνη η απόφαση», δήλωσε ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Περικλής Κονδυλάτος τόνισε ότι στις ομάδες λαμβάνονται οι αποφάσεις από όλους. «Έγινε με δημοκρατικές διαδικασίες και δεν θα γινόταν αλλιώς».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι ζήτησαν από την ομάδα τους να μην φάνε 4 μέρες, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό από τους «Κόκκινος», με τον Γιώργο να εξηγεί πώς υπολογίστηκε η ποσότητα που θα επιστραφεί στους «Μπλε».

Η μεριά των «Μπλε» ζήτησε εξηγήσεις μέσω του Αλέξη Παππά, ο οποίος με νεύρα θέλησε να μάθει με ποιο σκεπτικό οι «4» προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση. Το ίδιο και η Άννα Μαρία Βέλλη. «Έχουμε μείνει τρία άτομα χωρίς φαγητό αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Περικλής πρότεινε να μοιραστούν όλες οι προμήθειες ίσα και στις δύο ομάδες, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε ότι δεν έγινε επίτηδες για να μην φάνε οι νέοι παίκτες της άλλης ομάδας. Ο Chris τόνισε ότι υπήρχε δόλος από την απέναντι τετράδα και η Σοφία ζήτησε από τους «Μπλε» να πουν τι θέλουν από προμήθειες και να τις πάρουν.

https://streamable.com/5cyrj0

Ο Γιώργος Κοψιδάς ζήτησε από τους «Μπλε» να του πουν τι προμήθειες θέλουν και ο Αλέξης Παππάς ζήτησε μια κούπα ρύζι και μία φακές. Η Ανθή Σαλγκούδη ανέφερε και το αλεύρι και στη συνέχεια μίλησε για την πορεία της στο αγώνισμα ασυλίας.

«Με αγχώνει η διαδικασία» είπε η Ελίζαμπεθ, η οποία δεν αγχώθηκε για την ασυλία της. Ο Τριαντάφυλλος έδωσε συγχαρητήρια στον Πάνο Καλίδη για τη νίκη του και του έδωσε ένα δώρο από την καλύβα που άφησε πίσω του. Ο Γιώργος Λιανός βάπτισε τον Καλίδη «καραβολίδα» και ο Ντάφυ συγκινήθηκε μιλώντας για εκείνον.

https://streamable.com/hwqtel

Η ψηφοφορία

Ο Τριαντάφυλλος ψήφισε αγωνιστικά την Ανθή ενώ στο μυαλό του είχε και τον Περικλή για τα λεγόμενα του όσον αφορά στην Κάτια, η Ανθή ψήφισε τον Γιώργο Κοψιδά γιατί δεν τον θέλει για αρχηγό. Ο Περικλής χαρακτήρισε υποκριτή τον Γιώργο Κοψιδά, είπε ότι έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα και τον «μαύρισε», ενώ ο δεύτερος ψήφισε την Ανθή λέγοντας ότι είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά.

https://streamable.com/u17rps

Η Ανθή ήταν εκείνη που ψηφίστηκε από τους περισσότερους συμπαίκτες της, με 8 ψήφους, έναντι 2 του Γιώργου Κοψιδά.

«Το περίμενα, απλά έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης. Ο δικός μου είναι πιο διασκεδαστικός μάλλον», είπε η Ανθή.

«Από 4 ψήφους φτάσαμε στους δύο, είναι για το γούρι μάλλον. Δεν με προβληματίζει», είπε από την πλευρά του ο ηθοποιός.

https://streamable.com/c4gbxf