Survivor: Τα νεύρα στην παραλία των «Διασήμων», η κόντρα Βέλλη – Ελέτσι και το «καρφί» του Κονδυλάτου
Reality TV

Survivor: Τα νεύρα στην παραλία των «Διασήμων», η κόντρα Βέλλη – Ελέτσι και το «καρφί» του Κονδυλάτου

Survivor: Τα νεύρα στην παραλία των «Διασήμων», η κόντρα Βέλλη – Ελέτσι και το «καρφί» του Κονδυλάτου

Τα «γαλλικά» και η λαϊκή ρήση της Άννας Μαρίας που έβγαλαν από τα ρούχα της την Ελίζαμπεθ

Άνω κάτω έγινε η παραλία των «Διασήμων» μετά την τελευταία ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας. Η πείνα σε συνδυασμό με την έλλειψη συγχρονισμού στον στίβο μάχης του αγωνίσματος του Survivor έφερε γκρίνιες και «κόντρες» με την Άννα Μαρία Βέλλη και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να έρχονται σε ρήξη.

Φυσικά, η αιτία ήταν τα «ματσαρίσματα» που έγιναν, καθώς όπως φάνηκε οι δυο παίκτριες ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Ελευθερία Ελευθερίου και όχι με την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Μιλάω πολύ αλλά δεν προσβάλω κανέναν», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στους συμπαίκτες της αναφερόμενη στην Άννα Μαρία Βέλλη και δήλωσε τη δυσαρέσκειά της για τις ομάδες που δημιουργήθηκαν στο αγώνισμα επάθλου. «Είμαστε συμπαίκτες και όχι εχθροί να διαπληκτιζόμαστε. Εγώ θίχτηκα και ένιωσα σαν να είμαι 15 χρόνων».

Έπειτα, η Ελίζαμπεθ ανέφερε: «Με εκνεύρισε πάρα πολύ. Είχα θολώσει και δεν ήθελα να μου μιλήσει. Πάντα η Άννα Μαρία χρησιμοποιεί βωμολοχίες και είναι αθυρόστομη».

https://streamable.com/h0ynpv

Το σκηνικό συνεχίστηκε και η Ελίζαμπεθ συγκάλεσε ένα μίνι συμβούλιο στην παραλία των «Διασήμων» και είπε στους συμπαίκτες της: «Υπήρξε ένας έντονος διαπληκτισμός με την Άννα Μαρία και δεν ξέρω αν μας τιμά» και αποκάλυψε πως ενοχλήθηκε πολύ με τη λαϊκή ρήση που της είπε.

https://streamable.com/qak5fd

Με την Άννα Μαρία να της απαντά: «Έχεις μιλήσει απότομα σε όλες τις κοπέλες με τις οποίες έχεις συνεργαστεί». Ενώ, συνεχίζοντας η Άννα Μαρία Βέλλη αποκάλυψε πως η Ελίζαμπεθ στράφηκε εναντίον της για τον χαμένο πόντο.

https://streamable.com/joepxc

Την άποψη του, ωστόσο, για το συγκεκριμένο συμβάν εξέφρασε στην κάμερα και ο Περικλής Κονδυλάτος, που αν και στην αρχή του επεισοδίου είχε κάνει «πηγαδάκι» με την Ελίζαμπεθ, τώρα την αποκάλεσε «νέα Κάτια».

«Αυτά τα ξεμαλλιάσματα και τις κατινιές δεν τις μπορώ, με κουράζουν και δεν θέλω καν να τα σχολιάζω. Αλλά στην προκειμένη πρέπει! Τα κορίτσια ήθελαν να εκδηλώσουν τον θυμό τους κατ’ αυτό τον τρόπο και ευθύνεται 100% η Ελίζαμπεθ! Έχουμε μια νέα Κάτια που θεωρεί ότι πρέπει ντε και καλά να κερδίζει και, αν δεν κερδίζει, δεν αξίζει. Όσο κερδίζει, θα είναι η βασίλισσα του χορού και όσο δεν κερδίζει δεν έχει κάποια υπόσταση. Αυτό δεν ισχύει».

«Είναι πολύ προκλητικό να συγκαλείς συμβούλιο για ένα σοβαρό, υποτίθεται, ζήτημα με αυτή την προκλητική εμφάνιση. Η εμφάνιση έρχεται πάντα σε συνδυασμό με την προσωπικότητα του ατόμου. Μια κοπέλα η οποία έχει μια τέτοιου είδους εμφάνιση ζουμερή – δεν έχει τίποτα κακό και το ανθρώπινο σώμα δεν έχει τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε – θεωρώ όταν το εκθέτεις τόσο πολύ φορώντας ένα τόσο αποκαλυπτικό μαγιό και μιλάς για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, είναι αστείο» πρόσθεσε ο παίκτης του Survivor.

https://streamable.com/hpkkzj