Reality TV

Survivor: Χαμός με τον φρενήρη Τάκη, τσαντίστηκε κι ο Λιανός – «Τα ψέματα για τα φράγκα», ο Βόλντεμορτ και ένα συμβούλιο που έγινε… Βεζούβιος!

Survivor: Χαμός με τον φρενήρη Τάκη, τσαντίστηκε κι ο Λιανός – «Τα ψέματα για τα φράγκα», ο Βόλντεμορτ και ένα συμβούλιο που έγινε… Βεζούβιος!

Αυτό δεν ήταν συμβούλιο... ήταν ρωμαϊκή αρένα! Επικά σχόλια στο Twitter

Τρελή χαρά για τους Μαχητές που έδωσαν ψυχή στον στίβο μάχης και έφτασαν στο συμβούλιο παρατηρητές για την ψηφοφορία.

Καλή εξέλιξη για την ομάδα έπειτα από τις προηγούμενες χαμένες ασυλίες που τους έστειλαν ως πρόβατα επί σφαγή για αποχώρηση.

Το συμβούλιο ήταν και πάλι μία φοβερή εστία νεύρων και ουρλιαχτών με πρωτοστάτη τον μετρ του είδους, Τάκη, που σε εκστατική κατάσταση δεν σταμάτησε λεπτό ωρύεται για να βρει το δίκιο του σε πρώτο χρόνο σε σχέση με όσα έγιναν με τον Μαρτίκα.

Οι… «φιλοφρονήσεις» έδωσαν και πήραν ανάμεσα στον «μισογύνη» και τον «απατεώνα». Τότε ο Τάκης απείλησε με μηνύσεις τον φαρμακοποιό, αν δεν ανακαλέσει, και μάλιστα έστειλε εντολή μέσα από το συμβούλιο στον δικηγόρο του στην Αιγιαλεία.

Οι φωνές τάραξαν τρομερά τη Βρισηίδα που αναγκάστηκε για λίγα λεπτά να αποχωρήσει. Και πάνω που νόμιζε κανείς ότι τα πνεύματα ηρέμησαν άνοιξε νέος «κύκλος αίματος».

Κάτια και Βρισηίδα κατηγόρησαν τον Τάκη ότι είπε λίγο πριν αρχίσει το συμβούλιο στην Ευρυδίκη ότι «αυτά που σου είπε ο ακατανόμαστος (σ.σ. Βαλάντης) καλά έκανε και στα είπε».

Αυτό ήταν αρκετό για να δούμε τον Τάκη ως έναν φρενήρη ταύρο σε υαλοπωλείο. «Το ορκίζεσαι;» ρώτησε αγριεμένος την Κάτια. «Ναι, το ορκίζομαι!» του απάντησε.

«Ισχυρίζεσαι ότι ο Τάκης σου είπε κάτι παρόμοιο με αυτό που σου είπε ο Βαλάντης στο παρελθόν;» ρώτησε ο Γιώργος Λιανός.

Κάπως τα μάσησε εκεί η Ευρυδίκη λέγοντας «Δεν μου είπε ο άνθρωπος… Μου είπε ότι κάποιος είχε δίκιο, όταν σου έλεγε κάποια πράγματα εδώ».

«Ρε σου είπα ή δεν σου είπα, θα με τρελάνετε! Δεν μπορώ τα ψέματα για τα φράγκα!» εξερράγη ο Τάκης και εξήγησε πως εννοούσε τις ατάκες περί «επαγγελματία παίκτριας ριάλιτι» και όχι την απαράδεκτη ατάκα του Βαλάντη για την υγεία της.

Τα κορίτσια του είπαν ότι δεν τον κατηγόρησαν για κάτι. «Δεν με κατηγορήσατε που με παρομοιάσατε με έναν τοξικό άνθρωπο που της είπε μία κακή κουβέντα για αυτή!» συνέχισε στο ίδιο κρεσέντο ο μισθοφόρος.

Για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιανός σε αυστηρό τόνο ζήτησε από τον Τάκη να σταματήσει να φωνάζει γιατί η κατάσταση ομολογουμένως είχε βγει – εδώ και ώρα – εκτός ελέγχου.

Μέσα σε όλα αυτά εντύπωση έκαναν και οι δηλώσεις της Ναυσικάς που αποκάλυψε ότι ο Τάκης της είπε ότι «τα κορίτσια» έλεγαν για εκείνη πίσω από την πλάτη της “να διώξουμε τη Ναυσικά και το παρεάκι της, αυτή ήρθε για κάνει πασαρέλα και διακοπές εδώ”».

Η ψηφοφορία

Στη διαδικασία της ψηφοφορίας οι Διάσημοι ψήφισαν τους αδύναμους κρίκους και η πλειοψηφία έδειξε τη Βρισηίδα.

Η Ασημίνα και η Ναυσικά είχαν τις ατομικές ασυλίες και ανέδειξαν για υποψήφιους την Τζο Μαριδάκη και την Κάτια Ταραμπάνκο καθαρά με αγωνιστικά κριτήρια, όπως επεσήμαναν. Οι τρεις τους και ο Σπύρος θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους στο ριάλιτι στην προτίμηση των τηλεθεατών.

Οι αντιδράσεις του Twitter «όλα τα λεφτά» άλλη μία φορά.

Exit mobile version