Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε στο αγώνισμα επικοινωνίας
Reality TV

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε στο αγώνισμα επικοινωνίας

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε στο αγώνισμα επικοινωνίας

Ακόμα ένα ντέρμπι στον Άγιο Δομίνικο

Μετά από τρεις σερί ήττες, έφτασε η μέρα που η μπλε ομάδα επέστρεψε στις νίκες στα αγωνίσματα του Survivor, έχοντας την ευκαιρία οι παίκτες να ακούσουν φωνητικά μηνύματα από τις οικογένειές τους.

Ο αγώνας

Οι αναμετρήσεις ξεκίνησαν με τους Ηλία και Νίκο με τον πρώτο να κάνει το 1-0. Η διαδικασία συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκοράρισμα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ηττήθηκε από τον Σάκη, ενώ η Ελένη έφερε τα πράγματα στα ίσια για το 3-3 απέναντι στην Άννα Μαρία Βέλλη.

https://streamable.com/sw62b4

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης επικράτησε του Γιώργου Κοψιδά για το 4-3 και η Μαριαλένα ανέβασε τη διαφορά σε 5-3 κόντρα στη Νικολέττα.

https://streamable.com/0j8yqx

Ο Γιώργος Κοψιδάς μείωσε απέναντι στον Πάνο Καλίδη, ο Τζέιμς επικράτησε του Κόρομι για το 6-4, η Ελένη μείωσε κόντρα στη Χριστίνα για το 7-5 και ο Σάκης κέρδισε τον κέρδισε τον Παύλο για το 8-7. Έναν πόντο για την κόκκινη ομάδα πέτυχε η Νικολέττα απέναντι στην Άννα Μαρία για το 7-8.

https://streamable.com/tp80sd

Ο Γιώργος Κοψιδάς αγωνίστηκε απέναντι στον Chris και ηττήθηκε, με τους μπλε να βρίσκονται μια ανάσα από τη νίκη. Ο Χρήστος μάλιστα αφιέρωσε τη νίκη του στον Acun. Ο Γιώργος Ταβλαδάκης αγωνίστηκε κόντρα στον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον δεύτερο να μειώνει σε 9-8.

Μαριαλένα και Μαριάνθη βρέθηκαν αντιμέτωπες, με την μπλε ομάδα να παίρνει τη μεγάλη νίκη.