The Bachelor: Η καραντίνα «χώρισε» τη Σία από την οικογένειά της
Reality TV

The Bachelor: Η καραντίνα «χώρισε» τη Σία από την οικογένειά της

The Bachelor: Η καραντίνα «χώρισε» τη Σία από την οικογένειά της

Τι αποκάλυψε για το The Bachelor και την αδυναμία να συναντήσει τους γονείς της που ζουν στην Αλεξανδρούπολη 

Για τη συμμετοχή της στο The Bachelor και τη νέα κατάσταση που αντιμετώπισε λόγω του δεύτερου lockdown, μόλις αποχώρησε από το ριάλιτι, μίλησε η Σία Βοσκανίδου στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tlive. Η πρώην παίκτρια του The Bachelor αποκάλυψε πως λόγω της καραντίνας δεν θα καταφέρει να κάνει γιορτές με την οικογένειά της στην Αλεξανδρούπολη.

«Εγώ γενικά το 2020 δεν κατάφερα να κάνω και πολλά πράγματα. Ήμουν στην καραντίνα και μπήκα στο The Bachelor τρεις μήνες. Τώρα βγήκα κι έχουμε καραντίνα, οπότε ουσιαστικά έχει περάσει το 2020 χωρίς να καταφέρω να χαρώ με τους φίλους μου και να κάνω πράγματα», ανέφερε αρχικά η Σία.

Η οικογένειά της μένει στην Αλεξανδρούπολη. Πώς αισθάνεται, που θα περάσει τις γιορτές μακριά τους; «Δεν θα καταφέρω να κάνω Χριστούγεννα ούτε Πρωτοχρονιά με την οικογένειά μου. Θα κάνω με την αδερφή μου και την Εριέττα. Τέλεια θα περάσουμε. Κάτω από άλλες συνθήκες, χωρίς κορονοϊό, συνήθως θα πήγαινα να κάνω γιορτές με τους γονείς μου. Είμαστε πολύτεκνη οικογένεια, είμαστε τέσσερα αδέρφια».

«Επειδή βγήκα πολύ πρόσφατα από το The Bachelor δεν έχω κάνει πολλά πράγματα. Μπορώ να κάνω μόνο υπομονή και να περιμένω να περάσει όλο αυτό. Θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι, τώρα που έχω γράψει και ένα τραγούδι για τον Παναγιώτη», ανέφερε στη συνέχεια η Σία.
«Εγώ έχω ακούσει πολλά σχόλια για τις πλαστικές μου», είπε τέλος η Σία Βοσκανίδου.