The Bachelor: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικόλ στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη
Reality TV

The Bachelor: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικόλ στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη

The Bachelor: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικόλ στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη

Ποια ήταν η πιο έντονη στιγμή στη βίλα;

Αυλαία έπεσε χθες στο The Bachelor και η Νικόλ ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Εργένη και να δεχτεί το δαχτυλίδι του Παναγιώτη Βασιλάκου. Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του ριάλιτι.

«Αυτό που με κέρδισε είναι η αθωότητά στα μάτια της, το χαμόγελό της, μα πάνω από όλα η ψυχή της. Τέτοια καλοσύνη που έβγαζε σε κάθε γύρισμα. Μπορεί να την πλήγωνα, μπορεί να την έφερνα σε δύσκολη θέση και να έβλεπε τον προβληματισμό μου, αλλά είχε πάντα τον τρόπο να με κερδίζει. Μπορεί να έκλαιγε, να εκνευριζόταν, αλλά στο τέλος με έριχνε», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

«Η Νικολέττα με κέρδισε από την αρχή. Κάποια στιγμή συζητήσαμε και μου είπε πως αν δεν είχε βάλει το γκολ στο πέναλτι να βγούμε το ραντεβού, ίσως να μην ήμασταν μαζί τώρα. Κάποια στιγμή είχα έρθει κοντά και με άλλες κοπέλες. Όσο γινόταν αυτό πιεζόμουν και έλεγα “να ανοίξει η γη να με καταπιεί”. Κάποια στιγμή είπα “θέλω τη Νικολέττα”, αλλά είχα σκεφτεί και τις άλλες κοπέλες, όπως τη Βίβιαν.

Όταν είσαι έγκλειστος σε ένα χώρο και βλέπεις μόνο αυτά τα κορίτσια, θέλοντας και μη αυτό σου δημιουργεί πολλά συναισθήματα», συνέχισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενος που γνώρισα όλα αυτά τα κορίτσια στο The Bachelor και εύχομαι στο επόμενο να ζήσουν αυτό που ζήσαμε κι εμείς».

Με τη σειρά της η Νικόλ αποκάλυψε: «Δεν ξέρω τι είχα στο μυαλό μου μπαίνοντας στο The Bachelor. Ήθελα να κάνω κάτι για εμένα. Μπορεί να ήταν ένα παιχνίδι, αλλά για εμένα δεν ήταν. Όταν τον πρωτοείδα σάστισα. Μου χαμογέλασε και έπαθα σοκ και άρχισα να τον χαζεύω. Από το πρώτο ραντεβού άρχισα να νιώθω πράγματα για εκείνον. Θα έκανα τη βαλίτσα μου και θα έφευγα μαζί του».

Ενώ, για το επεισόδιο με τον τσακωμό τους η Νικόλ είπε: «Ήταν η στιγμή που ήθελα να φύγω. Εκείνη η μέρα μας έφερε ακόμη πιο κοντά».

«Είναι δώρο Θεού η εμπειρία του The Bachelor. Στον επόμενο θα έλεγα να είναι ο εαυτός του και να σέβεται όλες τις γυναίκες», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.