Της… παραμορφώσεως στο GNTM και οι τουιτεράδες έσταξαν πικρό «φαρμάκι»!
Reality TV

Της… παραμορφώσεως στο GNTM και οι τουιτεράδες έσταξαν πικρό «φαρμάκι»!

Της… παραμορφώσεως στο GNTM και οι τουιτεράδες έσταξαν πικρό «φαρμάκι»!

Τα κόμπλεξ των μοντέλων και οι μεταμορφώσεις που σχολιάστηκαν

Ένα βήμα πριν από την τελική πεντάδα βρισκόμαστε στο GNTM και απόψε πριν από τη δοκιμασία αποχώρησης οι κριτές επιφύλαξαν μία έκπληξη για τα 6 μοντέλα.

Μία ακόμα φωτογράφιση με σκοπό να στείλει ένα μεγάλο κοινωνικό μήνυμα για την αποδοχή του εαυτού μας παρά τα όποια στερεότυπα ομορφιάς μας «φυλακίζουν».

Τα μοντέλα, παρουσία της life and business coach, δόκτωρος Νάνσυς Μαλέρου, κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ένα κόνσεπτ, στο οποίο τα αδύναμα σημεία της εξωτερικής τους εμφάνισης – όπως τα έχουν εντοπίσει οι κριτές μέχρι τώρα – θα τονίζονταν ακόμα περισσότερο, με σκοπό να στείλουν ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς όλους.

Ότι στη ζωή πρέπει είτε έχει να κάνει με την εμφάνιση είτε όχι πρέπει να βρίσκουμε το αδύνατό μας σημείο, να το δουλεύουμε μέσα μας και το κάνουμε όπλο.

https://streamable.com/17b7dc

Πρώτα, όμως, ο Γιώργος Καράβας ζήτησε από τα μοντέλα να του εκμυστηρευτούν τις ανασφάλειες τους. Την αρχή έκανε ο Ηρακλής που απάντησε ότι δεν νιώθει ιδιαίτερα καλά με τη μύτη και τα αυτιά του. Τον ακολούθησε η Μαριαγάπη και η ανασφάλειά της με το ύψος της, η Παρασκευή με τα κιλά της, ο Ανδρέας με τα ζυγωματικά που δεν έχει, ο Έντουαρντ με τις ρυτίδες έκφρασης και ο Αιμιλιάνο με τη ρομποτική του ομιλία…

https://streamable.com/5r6grd

Τα μοντέλα μπήκαν στη ζώνη του λυκόφωτος, παραμορφώθηκαν και στο Twitter στήθηκε χορός γύρω από τα κόμπλεξ αλλά και τις ευφάνταστες αλλαγές στην εμφάνισή τους…

;