Τριαντάφυλλος – Όταν φωτογραφιζόταν το 2016 με την εγκυμονούσα σύζυγό του στο ΟΚ! και δήλωνε: «Η σχέση μας ήταν καρμική»
Reality TV

Τριαντάφυλλος – Όταν φωτογραφιζόταν το 2016 με την εγκυμονούσα σύζυγό του στο ΟΚ! και δήλωνε: «Η σχέση μας ήταν καρμική»

Τριαντάφυλλος – Όταν φωτογραφιζόταν το 2016 με την εγκυμονούσα σύζυγό του στο ΟΚ! και δήλωνε: «Η σχέση μας ήταν καρμική»

Όλη η συνέντευξη

Ένα από τα θέματα της προηγούμενης εβδομάδας ήταν φυσικά το έπαθλο επικοινωνίας των παικτών του Survivor όπου ο Τριαντάφυλλος σχολίασε  έντονα το γεγονός ότι η σύζυγός του δεν του έλεγε «σ’ αγαπώ» στα μηνύματα.

Η Δήμητρα Σιαμπάνη όμως δεν σχετίζεται με τον καλλιτεχνικό ή τηλεοπτικό χώρο και όπως είναι λογικό δεν είναι εξοικειωμένη με τις διαδικασίες αλλά και διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Παρόλα αυτά, το 2016 το ζευγάρι είχε φωτογραφηθεί αποκλειστικά για το περιοδικό ΟΚ! και είχε μιλήσει στον Γιάννη Πουλόπουλο λίγο καιρό προτού έρθει  στον κόσμο ο γιος  τους.

Το Znews εξασφάλισε αυτή τη συνέντευξη και σας την παρουσιάζει. Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι μιλάει για την επεισοδιακή γνωριμία του αλλά και πώς τελικά ο Τριαντάφυλλος την έπεισε να τον παντρευτεί, αποκαλώντας τη σχέση τους «καρμική».

Πώς γνωριστήκατε;

Τριαντάφυλλος: Η πρώτη μας γνωριμία ήταν σε ένα café στη Βάρκιζα. Με το που την είδα, έμεινα και έκανα τα πάντα για να τη γνωρίσω. Όταν τη ρώτησα το όνομά της, μου συστήθηκε ως Μαρία. Αλλά από
το ύφος της κατάλαβα ότι μου έλεγε ψέματα κι έτσι κι εγώ της είπα ότι με λένε Άκη.

Δήμητρα: Επειδή η εικόνα που είχα για τον Τριαντάφυλλο ήταν με μακριά μαλλιά, δεν τον αναγνώρισα. Δεν ήθελα να αποκαλύψω το πραγματικό μου όνομα σε έναν άνθρωπο που δεν γνώριζα και που με προσέγγισε σε ένα café.

Τριαντάφυλλος: Από την πρώτη μας γνωριμία μέχρι να είμαστε μαζί μεσολάβησαν τρία χρόνια που την πολιορκούσα. Πήγαινα έξω από το σπίτι της και την περίμενα να κατέβει για να της μιλήσω, την έπαιρνα τηλέφωνα, της ζητούσα να βγούμε για φαγητό. Εκείνη κάποιες φορές αποδεχόταν το φλερτ μου, άλλες με απέρριπτε, αλλά εγώ εκεί, επέμενα, γιατί είχα καταλάβει πόσο ξεχωριστό κορίτσι ήταν και ήθελα να την κατακτήσω. Μπορεί, δηλαδή, να μας έβλεπες να μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και άλλες φορές να κάνουμε να επικοινωνήσουμε δύο μήνες. Αλλά εγώ είμαι Ροδίτης και το καμάκι υπάρχει στο DNA μου. Δεν υπήρχε περίπτωση να καταθέσω τα όπλα.

Τι σε έκανε να επιμείνεις τόσο πολύ;

Τριαντάφυλλος: Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήταν η αύρα της, αυτό που εξέπεμπε. Είδα κάτι διαφορετικό στη Δήμητρα που δεν το είχα δει σε καμία άλλη κοπέλα. Ήταν πολύ ευγενική. Έμπαινε σε έναν χώρο και με τον τρόπο της σε έκανε να την προσέχεις.

Φανταζόσασταν την πρώτη φορά που συναντηθήκατε ότι θα παντρευόσασταν και θα κάνατε οικογένεια;

Δήμητρα: Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Εγώ τότε ήμουν αφοσιωμένη στις σπουδές μου στην Ιατρική και δεν περνούσαν καθόλου από το μυαλό μου τέτοιες σκέψεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που αργήσαμε να είμαστε μαζί. Ήθελα να τελειώσω τις σπουδές μου, να κάνω το αγροτικό μου, ώστε να αισθάνομαι ότι πατάω στα πόδια μου.

Τριαντάφυλλος: Μπορεί να φανεί περίεργο, αλλά εγώ από το πρώτο λεπτό που την είδα είπα: «Αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ». Και το είπα και στην ίδια, δηλαδή, αλλά δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Τι της είπες δηλαδή;

Τριαντάφυλλος: Αντί για «χαίρω πολύ», της είπα: «Εγώ εσένα θα σε παντρευτώ». Γι’ αυτό και λέω ότι η σχέση μας ήταν καρμική. Η Δήμητρα είχε κάτι ξεχωριστό. Είμαι ευλογημένος που ο Θεός την έφερε κοντά μου. Και δικαιώθηκα που επέμενα τόσο πολύ, γιατί είναι καταπληκτική κοπέλα. Προέρχεται από μία φοβερή οικογένεια. Είναι καταπληκτική σύζυγος και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει πολύ καλή μητέρα.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

Τριαντάφυλλος: Πολύ απλά. Η Δήμητρα είναι πολύ απλός άνθρωπος και δεν της αρέσουν οι υπερβολές. Αρραβωνιαστήκαμε στη Ρόδο, και στην Αθήνα αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Έτσι κι αλλιώς, δεν άλλαξε κάτι στη σχέση μας, γιατί ζούσαμε σαν παντρεμένοι. Θέλαμε απλώς την ευλογία του Θεού. Βέβαια, δεν κρύβω ότι συγκινήθηκα πολύ εκείνη την ημέρα. Ειδικά, όταν στο πάρτι που ακολούθησε και σηκώθηκα για να πω δύο τραγούδια, ήρθε μπροστά μου η εικόνα του πατέρα μου, που ξέρω πόσο πολύ θα ήθελε να είναι εκεί. Αλλά με έναν τρόπο αισθάνομαι ότι είναι πάντα δίπλα μου και μας βλέπει.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη και τη φωτογράφιση πατώντας εδώ