TV Queen: Η διαιτήτρια που θέλει να γίνει «κεντρικιά», η τρεμάμενη Κρητικιά, η «προξενήτρα» και η «ναζιάρα» τραγουδίστρια
Reality TV

TV Queen: Η διαιτήτρια που θέλει να γίνει «κεντρικιά», η τρεμάμενη Κρητικιά, η «προξενήτρα» και η «ναζιάρα» τραγουδίστρια

TV Queen: Η διαιτήτρια που θέλει να γίνει «κεντρικιά», η τρεμάμενη Κρητικιά, η «προξενήτρα» και η «ναζιάρα» τραγουδίστρια

Γνωρίστε τις πρώτες έξι διαγωνιζόμενες

Φρέσκα πρόσωπα, διαφορετικές προσωπικότητες και δυναμικές παρουσίες παρέλασαν στην πρεμιέρα του Tv Queen φιλοδοξώντας να ξεχωρίσουν στο νέο ριάλιτι που αναζητά τα νέα ταλέντα στην παρουσίαση.

Οι 17 διαγωνιζόμενες  μας συστήθηκαν για πρώτη φορά και δήλωσαν πανέτοιμες να διεκδικήσουν τον τίτλο της «Tv Queen».

Η Ίρις Δούλου είναι διαιτήτρια, ήρθε για να κερδίσει και λατρεύει το ποδόσφαιρο.

Δεν πιστεύει στην… ευγενή άμιλλα, δηλώνει αυθεντική, δυναμική και ενδιαφέρεται για… κεντρική παρουσίαση.

Στην πρώτη της εμφάνιση είπε την περίεργη είδηση της ημέρας αλλά υπήρχαν κακοτοπιές που δεν τις απέφυγε, σύμφωνα με τους κριτές.

Η Λία Σουργιάδάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιεράπετρα Κρήτης, σπούδασε γυμνάστρια και προπονήτρια, αλλά ο δρόμος της την έφερε στο Tv Queen.

Η τηλεόραση είναι για εκείνη τρόπος inlfluencing και απόψε παρουσίασε τηλεπαιχνίδι!

Το άγχος την κατέβαλε και μόλις ολοκλήρωσε έβγαλε μια βαθιά ανάσα αφού… έτρεμαν τα πόδια της.

Πολλά λάθη βρήκε η Έλενα Χριστοπούλου και τη συμβούλευσε άλλη φορά να κάνει περισσότερες πρόβες.

Η Χριστίνα Τσέλα έρχεται στο Tv Queen για να αλλάξει τη ζωή της. Είναι φοιτήτρια αισθητικής και φαντάζεται τον εαυτό της σε πρωινή εκπομπή, γιατί πολύ απλά τρελαίνεται να σχολιάζει τις ζωές των διασήμων!

Στην παρθενική της εμφάνιση παρουσίασε τα «Νέα της Εurovision» αλλά δεν κατάφερε να κρύψει το άγχος της.  «Από εμένα είναι όχι» είπε ο Τάσος Τρύφωνος που δεν πείστηκε για το χάρισμά της.

H Τριανταφυλλιά Κάλτσου θα μπορούσε να πουλήσει πάγο σε Εσκιμώους. Είναι παρουσιάστρια και η ειδικότητά της είναι οι εκπομπές γνωριμιών. Δηλώνει η καλύτερη προξενήτρα της «πιάτσας», συνδυάζει χορό και φωνή και μεγάλο ταλέντο στις τηλεπωλήσεις!

Παρουσίασε το It’s Kaltsou time, ίσως περισσότερο θεατράλε από όσο θα έπρεπε, ενώ το δυνατό της «μπάσιμο» φόβισε τον Παντελή Τουτουντζή.

«Αν έμπαινες απότομα θα σκιαζόμουν. Μπήκες επιθετικά» της είπε χαρακτηριστικά.

Από τις πίστες βρέθηκε στο Tv Queen. Η Αναστασία Τερζή είναι τραγουδίστρια και έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Πρότυπά της είναι η Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Καινούργου και η Ιωάννα Μαλέσκου και χαρακτήρισε τον εαυτό της ως ναζιάρα και ανταγωνιστική.

Επέλεξε να παρουσιάσει την ελληνική συμμετοχή στη Εurovision με την Κατερίνα Γκαγκάκη να στέκεται στο νάζι της και να τη συμβουλεύει να αποκλίνει από το συγκεκριμένο πρότυπο.

Ο δε Παντελής Τουτουντζής βρήκε αδύναμο σημείο τις… πολλές βλεφαρίδες που φορούσε και της έδωσε tip για να γράφει καλύτερα στην κάμερα.

Η Καλομοίρα Κυριαζοπούλου μεγάλωσε στην Πάτρα και μετακόμισε στην Αθήνα να συνεχίσει τις σπιυδές στην Ψυχολογία. Την κέρδισε όμως η τηλεόραση και άφησε τα πτυχία της για μία θέση στο γυαλί.

Οι εκπομπές με χιούμορ όπως του Νίκου Μουτσινά της αρέσουν πολύ και για την πρεμιέρα του Tv Queen παρουσίασε το Top 10 περίεργων ειδήσεων.

Με καμάρι έδειξε τη «βαριά» προφορά της και οι κριτές ενθουσιάστηκαν με τη γνησιότητά της.

Διαβάστε επίσης

TV Queen – Πρεμιέρα: Η πρώτη «καλησπέρα» της Μαλέσκου και η ανακοίνωση για το μεγάλο έπαθλο