TV Queen – Πρεμιέρα: Η πρώτη «καλησπέρα» της Μαλέσκου και η ανακοίνωση για το μεγάλο έπαθλο
Reality TV

TV Queen – Πρεμιέρα: Η πρώτη «καλησπέρα» της Μαλέσκου και η ανακοίνωση για το μεγάλο έπαθλο

TV Queen – Πρεμιέρα: Η πρώτη «καλησπέρα» της Μαλέσκου και η ανακοίνωση για το μεγάλο έπαθλο

Το Tv Queen μόλις ξεκίνησε!

Πρεμιέρα έκανε απόψε το Tv Queen, το ολοκαίνουργιο talent show του OPEN που φιλοδοξεί να δώσει αέρα ανανέωσης στην ελληνική τηλεόραση.

Το Tv Queen άνοιξε τις πόρτες του με την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη αναζητώντας φρέσκα πρόσωπα και ταλέντα στην παρουσίαση.

Πρόσωπα από Ελλάδα και εξωτερικό, εξοικειωμένα και μη με τον χώρο ετοιμάζονται να κατακτήσουν την οθόνη κερδίζοντας μία θέση στην τηλεοπτική «πίτα».

Η Ιωάννα Μαλέσκου ύστερα από δύο χρόνια απουσίας από την τηλεόραση επέστρεψε απόψε στις οθόνες μας πιο λαμπερή από ποτέ και με πλατύ χαμόγελο καλωσόρισε τους τηλεθεατές σε ένα πρώτο live γεμάτο εκπλήξεις.

Στη συνέχεια τα φώτα έπεσαν στον Διευθυντή της Σχολής, Ανδρέα Μικρούτσικο με την παρουσιάστρια να περνάει αμέσως μετά στην πολύπειρη κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τον Τάσο Τρύφωνος, την Έλενα Χριστοπούλου, την Κατερίνα Γκαγκάκη, τον Παντελή Τουτουντζή.

Σε ζωντανή σύνδεση εμφανίστηκε και ο Τζώνη Καλημέρης ο οποίος και ανακοίνωσε το ακριβοθώρητο έπαθλο του τελικού!

«Ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Barking Weel που θα φροντίσει αυτόν τον χρόνο να στήσει το προφίλ της νικήτριας, να της κλείσει εξώφυλλα στο OK, συνεντεύξεις, θα φροντίσει το εμπορικό τους προφίλ, θα στήσει εμπορικές συμφωνίες και θα τις βοηθήσει προς τα εκεί και το κερασάκι είναι ότι του χρόνου θα συμμετέχει στην παρουσίαση στην εκπομπή του Open που θα είναι φτιαγμένη για εκείνη».

Διαβάστε επίσης

Tv Queen: Η διαιτήτρια που θέλει να γίνει «κεντρικιά», η τρεμάμενη Κρητικιά, η «προξενήτρα» και η «ναζιάρα» τραγουδίστρια