Tv Queen: Η «Μενεγάκη των Σερρών», το «πολυεργαλείο» από την Κύπρο και η υποψήφια που είχε πάει καλεσμένη στον Αρναούτογλου
Reality TV

Tv Queen: Η «Μενεγάκη των Σερρών», το «πολυεργαλείο» από την Κύπρο και η υποψήφια που είχε πάει καλεσμένη στον Αρναούτογλου

Tv Queen: Η «Μενεγάκη των Σερρών», το «πολυεργαλείο» από την Κύπρο και η υποψήφια που είχε πάει καλεσμένη στον Αρναούτογλου

Διεκδικούν τη νίκη για τον τίτλο και το χρυσό συμβόλαιο

«17… και να καίνε» ο τίτλος που ταιριάζει στις επίδοξες παρουσιάστριες που πέρασαν το κατώφλι του Tv Queen διεκδικώντας τη νίκη και το χρυσό συμβόλαιο με την Barking Well Media.

17 διαφορετικές προσωπικότητες, όλες διαφορετικές μεταξύ τους, μπήκαν με… άγριες διαθέσεις στο talent show και είναι διατεθειμένες να κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν την κορυφή.

Η Όλγα Σμάγαδου έχει διαγράψει τη δική της διαδρομή στην περιφερειακή τηλεόραση και ο Τύπος της έχει απονείμει τον τίτλο της «Μενεγάκη των Σερρών».

Επί 17 χρόνια εργάζεται ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και στόχος είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπροστά.

Η φιλική διάθεση που έβγαλε κέρδισε τον Παντελή Τουτουντζή ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη την επικρότησε που βρήκε το θάρρος να ξεβολευτεί και να βουτήξει στα βαθιά νερά των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας.

Από την Κύπρο έφτασε στο Tv Queen η Αναστασία Αυγουστή και δηλώνει «πολυεργαλείο». Εργάζεται ως business developer σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία, είναι δασκάλα δημοτικού και εκφωνεί ένα σύντομο δελτίο ειδήσεων σε τοπικό κανάλι της Μεγαλονήσου.

Στην απόπειρά της να παρουσιάσει κοινωνική εκπομπή τα πήγε καλά για πρώτη φορά ακούγοντας πολύ θετικά λόγια από όλους.

Η… διηπειρωτική Vasilia Niles μεγάλωσε σε Ελλάδα και Αμερική. Στις Ηνωμένες Πολιτείες σπούδασε στο UCLA Μοριακή Βιολογία και σκηνοθεσία και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη μόδα. Ο μπαμπάς της δούλευε για τη NASA εξού και η αγάπη της για το διάστημα.

Τα ρούχα της εμπνέονται όλα από το διάστημα και απόψε παρουσίασε το μαγκαζίνο «Διαστημικός τουρισμός».

Η Αγάπη Λυδιώτη έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και διψά να αναδειχθεί Tv Queen. Είναι interior designer, λατρεύει τα ταξίδια και σαν προσωπικότητα είναι δυναμική και ευαίσθητη.

Δεν πτοείται από τις κριτικές αρκεί να είναι καλοπροαίρετες γιατί θέλει συνεχώς να βελτιώνεται.

Χλιαρό το στίγμα που άφησε στην παρουσίαση του late night show Night out with love καθώς δεν έδειξε το «ειδοποιό στοιχείο» της σε σχέση με τις άλλες κοπέλες.

Την Τζένη Λάττου την έχουμε γνωρίσει ξανά ως καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Είναι χορεύτρια και μοντέλο και έλκει καταγωγή από την πλευρά της μαμάς της από τη Σιγκαπούρη. «Σταρ γεννιέσαι δεν γίνεσαι« είναι το μότο της και η ίδια είναι γεννημένη να φορέσει το στέμμα της Tv Queen.

Η ίδια νιώθει πομπός θετικής ενέργειας και λατρεύει τη γυμναστική.

Η παρουσία της κέντρισε το ενδιαφέρον των κριτών και η πλεξούδα της δε αποθεώθηκε από τον Παντελή Τουτουντζή.

Διαβάστε επίσης

Tv Queen: Η «τρελο-Κερκυραία» που θύμισε Μητσοτάκη, η «μπουμπούκα του υπουργείου» και η Λαρισαία «βασίλισσα» της χαλάρωσης